OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Mitä riistaruokaa söit tänään
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 190, 191, 192  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 07.03.2010 02:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tällaisena ensimmäistä hirvestyssyksyn jälkeistä talveaan elävänä on kyllä pakko suitsuttaa tuota vasan lihaa. Aikalailla mikä tahansa paisti käyttäytyy valmistuksessa ja lautasella mallikkaammin kuin perus Tammisen naudan file!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
ladybug
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Hel 2008
Viestejä: 463

LähetäLähetetty: 07.03.2010 13:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pakkanen mureuttaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
heguli
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Hel 2005
Viestejä: 5666

LähetäLähetetty: 07.03.2010 13:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

fasun rintaa kermakastikkeella puikulan kera.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Fspitz
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1296
Paikkakunta: Pirkanmaa

LähetäLähetetty: 07.03.2010 20:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

ladybug kirjoitti:
Pakkanen mureuttaa.


Ettäs joku vieläkin väittää että pakkanen mureuttaa. Evil or Very Mad

ps Käristystä hirven sydämmestä ja pottumuusi...........
_________________
Minkä sanoin sen voin myös perua.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jyräys
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Lok 2006
Viestejä: 3171
Paikkakunta: SS

LähetäLähetetty: 07.03.2010 22:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tein isälle syntymäpäivä ruokaa.
Villisian (porsaan) takakoipi ja samassa purkissa perunaa,porkkanaa ja kermaa.
Jälkiruuaksi emännys teki mustikkapiirakkaa ja vaniliakastiketta.

_________________
Save a tree - eat a beaver
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Eräpeikko
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Maa 2008
Viestejä: 3312
Paikkakunta: Vekkulan puukirkon takana.

LähetäLähetetty: 09.03.2010 12:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jos tekee kännipäissään jänismakaroonilaatikkoa, ja jauheliha, makaroonit sekä munamaito on jo kiehumassa, mistä sen tietää, onko munamaidossa jo suolaa? Rolling Eyes


_________________
Mogens Trolle
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jussio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 696

LähetäLähetetty: 09.03.2010 13:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

maistamalla?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
gange
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Maa 2004
Viestejä: 217
Paikkakunta: Pirkanmaa

LähetäLähetetty: 10.03.2010 13:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirven sisäpaistista nuijittuja lehtipihvejä, Bearnaiskastikkeen ja pottumuusin kera Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Marirt
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 26 Syy 2008
Viestejä: 80
Paikkakunta: Keski-Suomi

LähetäLähetetty: 12.03.2010 10:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hevosen sisäfilettä paistettujen kasvisten/sienten ja punaviinikastikkeen kera. En ole eläissäni syönyt niin hyvää pihviä.
_________________
Todennäköisesti suurin osa isännistä voidaan opettaa tottelemaan koiraansa Wink
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
ioni
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Tam 2008
Viestejä: 7663
Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa

LähetäLähetetty: 20.03.2010 19:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Teeren rintaa
pitkäjyväisen riisin, kauran, ohran, speltin, villiriisin, vehnän ja rukiin sekoitusta
Cantaloupe-melonia
jääsalaattia
herukkahyytelöä
mango-chilisalaatinkastiketta
iso tuoppi Lapin Kultaa oikein kylmänä kokille ja muille maitoa

Teeren sydämiä ja maksoja paistan aamiaiseksi ja koivet jäivät vielä pakastimeen napostelua odottamaan. Rintapalat ruskistin runsaassa voiöljyseoksessa ja laitoin padassa kannen alla vesitilkan ja paistoliemen seassa uuniin 100 asteeseen neljäksi tunniksi hiihtämisen ja mäenlaskun ajaksi. Keittää ei saa että lihat pysyvät kasassa eivätkä menetä suolaa ja makua liiaksi liemeen. Lopussa hulautin sekaan pikkupurkin kuohukermaa ja suurustin kevyesti maissisuurusteella. Ihan pikainen kiehautus uunissa ilman kantta kovalla lämmöllä että kastike jäsäköityi. Voi hyvän tähen että oli kosteaa ja mureaa teertä. Kermainen liemi vaan pursusi lihasta kun haarukkaan otti.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
masiina
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Jou 2005
Viestejä: 1579

LähetäLähetetty: 20.03.2010 20:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Äitmuorille ja emännälle kokkasin jänispataa. Oli kuulemma hyvää. Smile
_________________
"...olen enemmän kuin valmis, vaaran varpaille astumaan."
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
vaasalainen
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 19 Maa 2008
Viestejä: 41

LähetäLähetetty: 20.03.2010 20:36    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pari kyyhkyä taipui kastikkeeksi ja kyytipojaks punaviiniä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
00002345
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 21 Lok 2005
Viestejä: 21
Paikkakunta: Satakunta

LähetäLähetetty: 21.03.2010 14:22    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lämpimät voileivät fasaanista.

Fasaanin rintalihat halkaistaan.
Ruskistetaan voissa.
Nostetaan voidellule leivälle (voitelussa parasta maustettu tuorejuusto - kukin makunsa mukaan, samoin leipä voi olla mitä tahansa)
Juustoraastetta päälle (taaskin oman maun mukaista juustoa)
Uuniin n.200 astetta, n. 15 min.

Ei oo pahaa...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
dysty miller
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 22 Hel 2009
Viestejä: 56

LähetäLähetetty: 21.03.2010 15:18    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirven sisäfilettä ja valkosipuliperunoita,jossa aurajuustoa
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Twist
Kanta-asiakas


Liittynyt: 03 Tam 2005
Viestejä: 1419
Paikkakunta: Suomineidon navan alla

LähetäLähetetty: 21.03.2010 18:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

dysty miller kirjoitti:
Hirven sisäfilettä ja valkosipuliperunoita,jossa aurajuustoa


kuin myös, mutta valkosipulikkermaperunoilla ja aurajuustokastikkeella, kyytipoikana chileläine Rojon punaviini. Meinaa olla turhnkin tuhtia päivän ulkoilun päälle, alkaa nuppi helottaa kuin tomaatti
_________________
TRTT,!&%¤#"!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 190, 191, 192  Seuraava
Sivu 8 Yht. 192

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com