Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
ioni Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Tam 2008 Viestejä: 7663 Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 07.03.2010 02:19 Viestin aihe: |
|
|
Tällaisena ensimmäistä hirvestyssyksyn jälkeistä talveaan elävänä on kyllä pakko suitsuttaa tuota vasan lihaa. Aikalailla mikä tahansa paisti käyttäytyy valmistuksessa ja lautasella mallikkaammin kuin perus Tammisen naudan file! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
ladybug Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Hel 2008 Viestejä: 463
|
Lähetetty: 07.03.2010 13:07 Viestin aihe: |
|
|
Pakkanen mureuttaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heguli Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Hel 2005 Viestejä: 5666
|
Lähetetty: 07.03.2010 13:09 Viestin aihe: |
|
|
fasun rintaa kermakastikkeella puikulan kera. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Fspitz Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 1296 Paikkakunta: Pirkanmaa
|
Lähetetty: 07.03.2010 20:28 Viestin aihe: |
|
|
ladybug kirjoitti: | Pakkanen mureuttaa. |
Ettäs joku vieläkin väittää että pakkanen mureuttaa.
ps Käristystä hirven sydämmestä ja pottumuusi........... _________________ Minkä sanoin sen voin myös perua. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jyräys Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Lok 2006 Viestejä: 3171 Paikkakunta: SS
|
Lähetetty: 07.03.2010 22:35 Viestin aihe: |
|
|
Tein isälle syntymäpäivä ruokaa.
Villisian (porsaan) takakoipi ja samassa purkissa perunaa,porkkanaa ja kermaa.
Jälkiruuaksi emännys teki mustikkapiirakkaa ja vaniliakastiketta.
_________________ Save a tree - eat a beaver |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Eräpeikko Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Maa 2008 Viestejä: 3312 Paikkakunta: Vekkulan puukirkon takana.
|
Lähetetty: 09.03.2010 12:31 Viestin aihe: |
|
|
Jos tekee kännipäissään jänismakaroonilaatikkoa, ja jauheliha, makaroonit sekä munamaito on jo kiehumassa, mistä sen tietää, onko munamaidossa jo suolaa?
_________________ Mogens Trolle |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jussio Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 696
|
Lähetetty: 09.03.2010 13:12 Viestin aihe: |
|
|
maistamalla? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
gange Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Maa 2004 Viestejä: 217 Paikkakunta: Pirkanmaa
|
Lähetetty: 10.03.2010 13:45 Viestin aihe: |
|
|
Hirven sisäpaistista nuijittuja lehtipihvejä, Bearnaiskastikkeen ja pottumuusin kera |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Marirt Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 26 Syy 2008 Viestejä: 80 Paikkakunta: Keski-Suomi
|
Lähetetty: 12.03.2010 10:03 Viestin aihe: |
|
|
Hevosen sisäfilettä paistettujen kasvisten/sienten ja punaviinikastikkeen kera. En ole eläissäni syönyt niin hyvää pihviä. _________________ Todennäköisesti suurin osa isännistä voidaan opettaa tottelemaan koiraansa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
ioni Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Tam 2008 Viestejä: 7663 Paikkakunta: Keski-Suomi / Pohjois-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 20.03.2010 19:58 Viestin aihe: |
|
|
Teeren rintaa
pitkäjyväisen riisin, kauran, ohran, speltin, villiriisin, vehnän ja rukiin sekoitusta
Cantaloupe-melonia
jääsalaattia
herukkahyytelöä
mango-chilisalaatinkastiketta
iso tuoppi Lapin Kultaa oikein kylmänä kokille ja muille maitoa
Teeren sydämiä ja maksoja paistan aamiaiseksi ja koivet jäivät vielä pakastimeen napostelua odottamaan. Rintapalat ruskistin runsaassa voiöljyseoksessa ja laitoin padassa kannen alla vesitilkan ja paistoliemen seassa uuniin 100 asteeseen neljäksi tunniksi hiihtämisen ja mäenlaskun ajaksi. Keittää ei saa että lihat pysyvät kasassa eivätkä menetä suolaa ja makua liiaksi liemeen. Lopussa hulautin sekaan pikkupurkin kuohukermaa ja suurustin kevyesti maissisuurusteella. Ihan pikainen kiehautus uunissa ilman kantta kovalla lämmöllä että kastike jäsäköityi. Voi hyvän tähen että oli kosteaa ja mureaa teertä. Kermainen liemi vaan pursusi lihasta kun haarukkaan otti. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
masiina Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Jou 2005 Viestejä: 1579
|
Lähetetty: 20.03.2010 20:06 Viestin aihe: |
|
|
Äitmuorille ja emännälle kokkasin jänispataa. Oli kuulemma hyvää. _________________ "...olen enemmän kuin valmis, vaaran varpaille astumaan." |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vaasalainen Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 19 Maa 2008 Viestejä: 41
|
Lähetetty: 20.03.2010 20:36 Viestin aihe: |
|
|
Pari kyyhkyä taipui kastikkeeksi ja kyytipojaks punaviiniä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
00002345 Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 21 Lok 2005 Viestejä: 21 Paikkakunta: Satakunta
|
Lähetetty: 21.03.2010 14:22 Viestin aihe: |
|
|
Lämpimät voileivät fasaanista.
Fasaanin rintalihat halkaistaan.
Ruskistetaan voissa.
Nostetaan voidellule leivälle (voitelussa parasta maustettu tuorejuusto - kukin makunsa mukaan, samoin leipä voi olla mitä tahansa)
Juustoraastetta päälle (taaskin oman maun mukaista juustoa)
Uuniin n.200 astetta, n. 15 min.
Ei oo pahaa... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
dysty miller Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 22 Hel 2009 Viestejä: 56
|
Lähetetty: 21.03.2010 15:18 Viestin aihe: |
|
|
Hirven sisäfilettä ja valkosipuliperunoita,jossa aurajuustoa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Twist Kanta-asiakas
Liittynyt: 03 Tam 2005 Viestejä: 1419 Paikkakunta: Suomineidon navan alla
|
Lähetetty: 21.03.2010 18:33 Viestin aihe: |
|
|
dysty miller kirjoitti: | Hirven sisäfilettä ja valkosipuliperunoita,jossa aurajuustoa |
kuin myös, mutta valkosipulikkermaperunoilla ja aurajuustokastikkeella, kyytipoikana chileläine Rojon punaviini. Meinaa olla turhnkin tuhtia päivän ulkoilun päälle, alkaa nuppi helottaa kuin tomaatti _________________ TRTT,!&%¤#"! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|