Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
*manu35*
Liittynyt: 18 Elo 2005 Viestejä: 1
|
Lähetetty: 18.08.2005 23:00 Viestin aihe: Kyyhkynrinta reseptejä tarvittas. |
|
|
Eli laittakaa kyyhkynrinta repsuja tulemaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
BGold Kanta-asiakas
Liittynyt: 11 Tam 2005 Viestejä: 116 Paikkakunta: Satakunta
|
Lähetetty: 21.08.2005 23:25 Viestin aihe: |
|
|
Leikkaa rintalihat irti,nuiji pihveiksi,voitele oliiviöljyllä ja ripottele suolaa ja pippurisekoitusta molemmille puolille ja eiku grillille paistumaan muutamaksi minuutiksi |
|
Takaisin alkuun |
|
|
webram Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Tou 2005 Viestejä: 705
|
Lähetetty: 22.08.2005 13:24 Viestin aihe: |
|
|
Ensimmäiset kyyhkynrintani valmistin niin, että laitoin ne (6 kpl.) ensin muutamaksi päiväksi (unohtuivat jääkaappiin) marinaadiin. Sitten voita ja oliiviöljyä pannulle ja paistumaan. Piston puolessa välissä kääntö ja suolaus myllystä. Sitten hetken päästä sekaan neljä murskattua valkosipulin kynttä ja lopuksi purkillinen aitoa kermaa. Tuli muuten hyvää, oikein muijakin kehui! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
shaven Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Mar 2004 Viestejä: 175
|
Lähetetty: 25.08.2005 16:27 Viestin aihe: |
|
|
pannulle ja paistat kypsiks, sit suola, mustapippuri.. mistä tykkäätkään.
lopuksi kermaa purkki, kiehautat kerman et vähän sakenee.. on muuten hyvää varsinkin rapeitte perunoitten kaa, esim. ranskalaiset, lohkoperunat tai paistetut perunat. _________________ Kaikki mitä kirjoitan täällä foorumilla, on oma näkemys asiasta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Maukkametsästäjä
Liittynyt: 30 Syy 2005 Viestejä: 1 Paikkakunta: Uusikaupunki
|
Lähetetty: 07.10.2005 14:47 Viestin aihe: |
|
|
Tässäpä yksi takuuvarma resepti:
Ota rintapalat ja aseta ne vastakkain, tai tee yksittäiseen rintapalaan "tasku" johon laitetaan väliin tuorejuustoa, esim. ruohosipulin tai kanttarellin makuista. Kääräise ympärille pekoniviipale tai pari. Ruskista syntyneet tekeleet kuumassa pannussa voissa läpikotaisin. Siirrä tekeleet matalaan vuokaan vieri viereen. Kaada sekaan kermaa( myös smetanaa voi laittaa hieman niin että tekeleet ovat ainakin osittain kerman peitossa. Mausteita voi laittaa joko kerman sekaan tai ripotella päälle. Suolaa ei hirveästi kannata lisäillä sillä pekoni on itsessään aika suolaista.Hauduttele tunti-puolitoista uunissa miedolla lämmöllä. Onnistuu myös grillissä,tietenkin haudutusvaihe jää pois....
Takuuvarmasti hyvää ruokaa !!! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Juunas Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Maa 2004 Viestejä: 2397 Paikkakunta: Joensuu
|
Lähetetty: 05.02.2006 16:16 Viestin aihe: |
|
|
Mitenhän onnistuisi jonkinlainen käristys kyyhkystä? Jäisenä kalttais pieniksi siivuiksi, sitten pannulla kypsennys hienonnetun sipulin kera, lopuksi suolaa, pippuria ja kermaa ja hetken haudutus? _________________ Ei se ota jos ei annakkaan |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jusse Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Jou 2004 Viestejä: 573 Paikkakunta: Kuopio
|
Lähetetty: 06.02.2006 16:20 Viestin aihe: |
|
|
Onnistuu ja on hyvää. Kuuma pannu, jolla vaan annat värin pintaan. Noita lastujahan ei tarvitse/saa erikseen kypsentää, muutan menevät vain sitkeäksi. Kermassa elä myöskään hauduta muutamaa minuuttia kauempaa.
Laita kerman sekaan hieman lihaliemijauhetta, niin ei maistu liian laimealta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Rastinsahi Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Elo 2005 Viestejä: 7252 Paikkakunta: Lapin lääni
|
Lähetetty: 06.02.2006 16:31 Viestin aihe: |
|
|
Rintapalojen kevyt noepa pyöräytys helvetin kuumalla pannulla sen verran että pinta menee kiinni. Pintaan suola ja pippuri. Uuniin noin 6-8 minuutiksi 175-200 asteeseen. Kaveriksi punkkukastike (ei mikään pussijuttu vaan oikea) ja kevyesti paistetut potut.
Kermalla ei pidä kaikkea aina pilata. _________________ Tapion viljan puimakone
http://www.tajukankaan.com |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Rastinsahi Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Elo 2005 Viestejä: 7252 Paikkakunta: Lapin lääni
|
Lähetetty: 06.02.2006 16:33 Viestin aihe: |
|
|
Jusse kirjoitti: | Onnistuu ja on hyvää. Kuuma pannu, jolla vaan annat värin pintaan. Noita lastujahan ei tarvitse/saa erikseen kypsentää, muutan menevät vain sitkeäksi. Kermassa elä myöskään hauduta muutamaa minuuttia kauempaa.
Laita kerman sekaan hieman lihaliemijauhetta, niin ei maistu liian laimealta. |
En ymmärrä miten jäisistä lastuista saa muka sitkeitä kun lastun leikkaa oikein, siis poikkisyyhyn. Kuuma pannu ja voita kunnolla, nopea pyörittely ja pippuri + suola päälle. Äkkiä lautaselle muusin kera. _________________ Tapion viljan puimakone
http://www.tajukankaan.com |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jusse Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Jou 2004 Viestejä: 573 Paikkakunta: Kuopio
|
Lähetetty: 06.02.2006 17:46 Viestin aihe: |
|
|
Rastinsahi kirjoitti: | En ymmärrä miten jäisistä lastuista saa muka sitkeitä |
Tekemällä juuri toisin niinkuin sinä teet. Leikkaa pitkin syitä, hauduttaa pannulla liiaa kauaa tai hauduttaa niitä vielä kermassa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Rastinsahi Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Elo 2005 Viestejä: 7252 Paikkakunta: Lapin lääni
|
Lähetetty: 06.02.2006 19:21 Viestin aihe: |
|
|
Jusse kirjoitti: | Rastinsahi kirjoitti: | En ymmärrä miten jäisistä lastuista saa muka sitkeitä |
Tekemällä juuri toisin niinkuin sinä teet. Leikkaa pitkin syitä, hauduttaa pannulla liiaa kauaa tai hauduttaa niitä vielä kermassa. |
Kiitos vinkistä! Pitääpä kokeilla ensi kerralla. _________________ Tapion viljan puimakone
http://www.tajukankaan.com |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Retonkimies Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 1407 Paikkakunta: Riekkomailla
|
Lähetetty: 06.02.2006 20:38 Viestin aihe: |
|
|
No kyyhkynrinnasta nyt ei sitkasta saa tekemälläkään. Muuten kyllä samaa mieltä että turha haudutella tuntikausia, roseena parasta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|