OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Kyyhkynrinta reseptejä tarvittas.

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
*manu35*



Liittynyt: 18 Elo 2005
Viestejä: 1

LähetäLähetetty: 18.08.2005 23:00    Viestin aihe: Kyyhkynrinta reseptejä tarvittas. Vastaa lainaamalla viestiä

Eli laittakaa kyyhkynrinta repsuja tulemaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
BGold
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Tam 2005
Viestejä: 116
Paikkakunta: Satakunta

LähetäLähetetty: 21.08.2005 23:25    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Leikkaa rintalihat irti,nuiji pihveiksi,voitele oliiviöljyllä ja ripottele suolaa ja pippurisekoitusta molemmille puolille ja eiku grillille paistumaan muutamaksi minuutiksi
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
webram
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Tou 2005
Viestejä: 705

LähetäLähetetty: 22.08.2005 13:24    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ensimmäiset kyyhkynrintani valmistin niin, että laitoin ne (6 kpl.) ensin muutamaksi päiväksi (unohtuivat jääkaappiin) marinaadiin. Sitten voita ja oliiviöljyä pannulle ja paistumaan. Piston puolessa välissä kääntö ja suolaus myllystä. Sitten hetken päästä sekaan neljä murskattua valkosipulin kynttä ja lopuksi purkillinen aitoa kermaa. Tuli muuten hyvää, oikein muijakin kehui!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
shaven
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Mar 2004
Viestejä: 175

LähetäLähetetty: 25.08.2005 16:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

pannulle ja paistat kypsiks, sit suola, mustapippuri.. mistä tykkäätkään.
lopuksi kermaa purkki, kiehautat kerman et vähän sakenee.. on muuten hyvää varsinkin rapeitte perunoitten kaa, esim. ranskalaiset, lohkoperunat tai paistetut perunat.
_________________
Kaikki mitä kirjoitan täällä foorumilla, on oma näkemys asiasta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Maukkametsästäjä



Liittynyt: 30 Syy 2005
Viestejä: 1
Paikkakunta: Uusikaupunki

LähetäLähetetty: 07.10.2005 14:47    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tässäpä yksi takuuvarma resepti:
Ota rintapalat ja aseta ne vastakkain, tai tee yksittäiseen rintapalaan "tasku" johon laitetaan väliin tuorejuustoa, esim. ruohosipulin tai kanttarellin makuista. Kääräise ympärille pekoniviipale tai pari. Ruskista syntyneet tekeleet kuumassa pannussa voissa läpikotaisin. Siirrä tekeleet matalaan vuokaan vieri viereen. Kaada sekaan kermaa( myös smetanaa voi laittaa hieman niin että tekeleet ovat ainakin osittain kerman peitossa. Mausteita voi laittaa joko kerman sekaan tai ripotella päälle. Suolaa ei hirveästi kannata lisäillä sillä pekoni on itsessään aika suolaista.Hauduttele tunti-puolitoista uunissa miedolla lämmöllä. Onnistuu myös grillissä,tietenkin haudutusvaihe jää pois....
Takuuvarmasti hyvää ruokaa !!!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Käy lähettäjän sivustolla
Juunas
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Maa 2004
Viestejä: 2397
Paikkakunta: Joensuu

LähetäLähetetty: 05.02.2006 16:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mitenhän onnistuisi jonkinlainen käristys kyyhkystä? Jäisenä kalttais pieniksi siivuiksi, sitten pannulla kypsennys hienonnetun sipulin kera, lopuksi suolaa, pippuria ja kermaa ja hetken haudutus?
_________________
Ei se ota jos ei annakkaan
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jusse
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Jou 2004
Viestejä: 573
Paikkakunta: Kuopio

LähetäLähetetty: 06.02.2006 16:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onnistuu ja on hyvää. Kuuma pannu, jolla vaan annat värin pintaan. Noita lastujahan ei tarvitse/saa erikseen kypsentää, muutan menevät vain sitkeäksi. Kermassa elä myöskään hauduta muutamaa minuuttia kauempaa.

Laita kerman sekaan hieman lihaliemijauhetta, niin ei maistu liian laimealta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Rastinsahi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Elo 2005
Viestejä: 7252
Paikkakunta: Lapin lääni

LähetäLähetetty: 06.02.2006 16:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Rintapalojen kevyt noepa pyöräytys helvetin kuumalla pannulla sen verran että pinta menee kiinni. Pintaan suola ja pippuri. Uuniin noin 6-8 minuutiksi 175-200 asteeseen. Kaveriksi punkkukastike (ei mikään pussijuttu vaan oikea) ja kevyesti paistetut potut.

Kermalla ei pidä kaikkea aina pilata.
_________________
Tapion viljan puimakone
http://www.tajukankaan.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Rastinsahi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Elo 2005
Viestejä: 7252
Paikkakunta: Lapin lääni

LähetäLähetetty: 06.02.2006 16:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jusse kirjoitti:
Onnistuu ja on hyvää. Kuuma pannu, jolla vaan annat värin pintaan. Noita lastujahan ei tarvitse/saa erikseen kypsentää, muutan menevät vain sitkeäksi. Kermassa elä myöskään hauduta muutamaa minuuttia kauempaa.

Laita kerman sekaan hieman lihaliemijauhetta, niin ei maistu liian laimealta.


En ymmärrä miten jäisistä lastuista saa muka sitkeitä kun lastun leikkaa oikein, siis poikkisyyhyn. Kuuma pannu ja voita kunnolla, nopea pyörittely ja pippuri + suola päälle. Äkkiä lautaselle muusin kera.
_________________
Tapion viljan puimakone
http://www.tajukankaan.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jusse
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Jou 2004
Viestejä: 573
Paikkakunta: Kuopio

LähetäLähetetty: 06.02.2006 17:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Rastinsahi kirjoitti:
En ymmärrä miten jäisistä lastuista saa muka sitkeitä


Tekemällä juuri toisin niinkuin sinä teet. Leikkaa pitkin syitä, hauduttaa pannulla liiaa kauaa tai hauduttaa niitä vielä kermassa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Rastinsahi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Elo 2005
Viestejä: 7252
Paikkakunta: Lapin lääni

LähetäLähetetty: 06.02.2006 19:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jusse kirjoitti:
Rastinsahi kirjoitti:
En ymmärrä miten jäisistä lastuista saa muka sitkeitä


Tekemällä juuri toisin niinkuin sinä teet. Leikkaa pitkin syitä, hauduttaa pannulla liiaa kauaa tai hauduttaa niitä vielä kermassa.


Kiitos vinkistä! Pitääpä kokeilla ensi kerralla. Very Happy
_________________
Tapion viljan puimakone
http://www.tajukankaan.com
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Retonkimies
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 1407
Paikkakunta: Riekkomailla

LähetäLähetetty: 06.02.2006 20:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

No kyyhkynrinnasta nyt ei sitkasta saa tekemälläkään. Muuten kyllä samaa mieltä että turha haudutella tuntikausia, roseena parasta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com