Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1855 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 21.02.2010 12:57 Viestin aihe: |
|
|
Pohjola kirjoitti: |
Tuli mieleen, onkohan toi fox laihiksella?
Hyvän näköistä lihaa kylläkin. Voipakkako ei ollu mukana?
Oletko käyttänyt katajanmarjaa pippurin rinnalla tai korvikkeena? |
Peilin ohi kulkiessa tulee mieleen, että todellakin olisi syytä olla laihiksella. Toistaiseksi ei kuitenkaan varsinaisesti.
Eipä ole tullut tuota katajanmarjaa kokeiltua. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pohjola Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Kes 2009 Viestejä: 26693
|
Lähetetty: 21.02.2010 13:11 Viestin aihe: |
|
|
Syksyn reissuilla pikkuinen minikrippipussi taskussa,,,
kun eteen sattuu valmistuneita marjoja, näppärästi sen pussin täyttää.
Kotosalla sitten pariviikkoa lv-varaajan päällä kuivumassa, siitä purkkiin odotteleen käyttöä.
Voi käyttää murskattuna tai sellaisenaan. Tuommoseen 3l pataan 5-10 marjaa pippurin lisukkeeksi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1855 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 21.02.2010 14:04 Viestin aihe: |
|
|
Jäi vielä mainitsematta, että erittäin nirso ruoan suhteen oleva 5v poikani totesi käristyksestä: "Tää on maailman parasta ruokaa". Se oli paljon sanottu se! _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
sahkuifk Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Mar 2007 Viestejä: 932
|
Lähetetty: 21.02.2010 14:12 Viestin aihe: |
|
|
Puuroo vielä päälle niin jo jaksaa painaa... _________________ jos ei voi, niin se on voi voi |
|
Takaisin alkuun |
|
|
igorrock Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Maa 2004 Viestejä: 13930
|
Lähetetty: 21.02.2010 14:41 Viestin aihe: |
|
|
Brittiläinen aamiainen. Paahtoleivän päällä tosin pitäisi olla marmeladia. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pohjola Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Kes 2009 Viestejä: 26693
|
Lähetetty: 23.02.2010 23:36 Viestin aihe: |
|
|
ilmeisesti tuossa edellä on esitetty villisikapekonia ja vaikkapa telkän munakasta,,, |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 24.02.2010 14:28 Viestin aihe: |
|
|
Itse olen lähinnä pohtinut, että onko kuvassa näkyvä kääntöveitisi kokin vai liehiteltävän.
Jos liehiteltävän, niin olettaisin neidon saattavan olla ”kohtuu vaativan” illan jatkotoimien osalta . |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 24.02.2010 15:24 Viestin aihe: |
|
|
Katselin vielä uudelleen noita nimim fox66:sen kuvia.
Mielestäni noista huokuu hyvin läpi topikin otsikon mukainen lähestymistapa (Toki väitän sen johtuvan vain hänen käyttämästään paremmasta kamerasta...)
Itse olen huomannut tällä osa-alueella myös eräänlaisen sudenkuopan, johon tuskin moni muu on törmännyt. Homma saattaa edetä näin.
Emäntä katselee lauantai-iltana sohvalla telkkaria ja ilmoitan, että voin kokkailla, vaikka itsekin on kahden vaiheilla, jaksaako.
Jospa tempaisi kahvit, niin vähän virkistyy.
Meikäläinen ei ole mikään kahvin ystävä, joten jotain siihen on sekaan laitettava.
Kyyhkyset kehiin. Ja luonnollisesti välikalja…
Tutkimusmatka pakastealtaalla jatkuu…
Tässähän on hyvä väli ottaa välikuti.
Jotenkin tässä vaiheessa se ruuan esillepano ei tunnu niin kauhean tärkeältä, pääasia että punaviini on jo hengähtelemässä…
Kuulemma ”rajallinen säilyvyys” ei tarkoita sitä, että koko pottu pitää kiskoa saman illan aikana…
Eli jälkikäteen voi jäädä sellainen olo, että liehittelykokkaus on livennyt ihan joksikin muuksi. Vaan hauskaa oli, ainakin itsellä… |
|
Takaisin alkuun |
|
|
terva Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Elo 2007 Viestejä: 1681
|
Lähetetty: 24.02.2010 16:19 Viestin aihe: |
|
|
perkules, lahtisella tuollainen tyylikäs hoegaarden lasi. On muute hyvän ku pakastaa sen nii paksussa lasissa kylmä pysyy. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 24.02.2010 16:33 Viestin aihe: |
|
|
Kun Hoegaarden jokunen vuosi sitten vaihtoi maahantuojaa tms, niin emäntä hommasi noita jostain baarista lahjaksi meikäläiselle. Oli saanut halavalla, kun pistivät poistoon.
Aika mukava tooppi on kyllä + erittäin hyvä "marinadinsekoituskippa". |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1855 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 08.03.2010 13:10 Viestin aihe: |
|
|
Tällä kertaa liha hieman tavanomaista, mutta jossain piireissä tätäkin metsästetään:
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1746794
Paisti paloiksi
Palat pannulle ja väriä pintaan
Lihat pataan ja sekaan porkkanaa...
Sieniä...
Sipulia...
Valkosipulia...
Sekaan mausteita, loraus punkkua, kermaa ja sinihomejuustoa...
Alkuruoaksi mustatorvisienikeittoa...
Pääruoaksi keittoperunat ja lihapata...
Lisäkkeeksi salaattia ja karpalohyytelöä...
Ja jälkiruokia jokaiseen makuun...
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 12.03.2010 11:10 Viestin aihe: |
|
|
Rosamundaa kehiin…
homma alkaa hahmottua.
Romanttisen efektin maksimoimiseksi kannatttaisi ehkä pöytä ensimmäiseksi raivata laskuista yms… |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Loikka ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 948 Paikkakunta: Kotimaa
|
Lähetetty: 12.03.2010 23:37 Viestin aihe: |
|
|
No no...
Nyt alkaa Lahtisella homma olemaan mennossa oikeaan suuntaan! Minkäs selyksiä paistelit?
Joskus näkisin mielelläni Lahtisen keittiössä jonkin "vähempiarvoisen" ruhon osan valmistuvan ateriaksi... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahtinen ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 20483 Paikkakunta: Suur-Satakunta
|
Lähetetty: 13.03.2010 09:34 Viestin aihe: |
|
|
Loikka kirjoitti: |
Minkäs selyksiä paistelit?
|
Semmonen valkoinen karvapallo. Sorsajahdissahan kaikki linnut on vesareita, niin oiskohan tää sitten ollut joku sorkkis.
Oli aika iso lauma, ajattelin ettei yhden kopsauttamisesta ole kellekään haittaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
pelimies Kanta-asiakas
Liittynyt: 05 Tam 2005 Viestejä: 1216 Paikkakunta: Lapinlääni päästä päähän
|
Lähetetty: 13.03.2010 20:18 Viestin aihe: |
|
|
Tuo Lahtisen tapa lähestyä nuita ruokailun mahtihetkiä on vähintäinkin kaksi piippuinen juttu, samoin kuin Whiskin ja piipun hyödyntäminen. Semmoinen konaisvaltainen resepti, joka sisältää kaikkim. osa-alueet olis ihan hyvä. Joko oot saastuttanut sisuksesi sillä kuuvensaaren plenkulla. _________________ Ei linna pelota, eikä huorat hurmaa.
https://imageshack.us/i/5fshesrfj |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|