OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

BowTech Diamond 09 Razor Edge?

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Jousimetsästys
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Nappula
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Jou 2009
Viestejä: 251

LähetäLähetetty: 10.12.2009 21:00    Viestin aihe: BowTech Diamond 09 Razor Edge? Vastaa lainaamalla viestiä

Pikkasen ku tätä vooruumia laavaa ni alko itellähi kiinnostus heräämään tuota jousiamuntaa kohtaan. No pitäshän se jousi tietennii hommata. Näitä "mikä ensimmäiseksi jouseksi"- topiikkeja on varmaan 100200 kappaletta mutta itellä heräs (lyhyen vertailun jälkeen) kiinnostus otsikon mukaiseen kapistukseen? Tuossa aikani selailin vooruumia enkä löytäny kyseisestä jousesta mainintaa, muuta ku että kovasti kehuvat BowTechin jousia. Liekkö tuosta sais sen verran irti että heräis syvempikin kiinnostus harrastusta kohtaan?

Mass Weight 3lb 3oz
Brace Height 7"
Axle to Axle 31"
Draw Length 19" - 29"
Draw Weights 29, 60
Speed MOD IBO 308 fps @ 29"
Kinetic Energy 73.7 fpe @ 29"
Adjustable Let-off 75%

Package includes:
* 3-Pin Fiber Optic Sight
* Hostage Capture Arrow Rest
* Black 4-Arrow 2-Piece Quiver
* Braided Wrist Sling
* Peep Sight

Tuommoset "speksit" on kyseisellä härpäkkeellä. Kaikissa jousissa ei ilmeisesti oo tuota kahden eri epäkeskopyöräin toimintamallia? "DualCam"? Onko tuolla suurta merkitystä sen vetotuntuman/vetopituuden kannalta? Ja mies tuo vetopituus? Itellä näyttäs käsien pituus olemaan silleesti että kämmenpohjasta (käsi suorana) poskelle on semmonen 79/80cm, tuosta vielä pitää ilmeisesti vähentää vielä etäisyys jousesta,jousirunkoon mihin käsi tulee? Kyseisessä mallissa säätöalue 19-29" riittää?

Katoin tuossa että tuo jousipaketti + nuolirunkoja,kärkiä,sulkia + laukaisulaite + rannesuoja ois 460,44$ oisko se suurinpiirtein tämän päivän kurssin mukaan 312,19€ , liekkö tuo tullissa kustantaa johonki 400€ tuntumaan? No tuommosen euromäärän tokkiinsa kehtaa laittaa vaikka silikkipöksyuikun mettästämiseen nahkahaulikolla polovihollilta.

Jos topiikki on turha ja voorumista löytyy kyseisestä jousesta sananen niin . Arrow linkki alle ja loput bittiavaruuteen, kiitän vastauksista näin etukäteen.
_________________
Vain tarkat aseet ovat kiinnostavia.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
havu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Maa 2004
Viestejä: 3242

LähetäLähetetty: 11.12.2009 18:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

En nyt lähe sinulle enempiä saittia perkaamaan, mutta tuollainen kapistus löytyy. On ikään kuin vaimon jousena sen aikaa kun poikain ranteet vahvistuvat.

Razor Edge on varsin namu ammuttavaksi, mutta semmoinen huomio heti alkuun, että kahva ei ole miehen käteen sovitettu. Juur menee jos ei tapaa joka asiasta valittamaan, mutta olishan se aika melkoista käydä sitä käpälään ensin sovittamassa jossain kaupassa.

Jos sen puoleen luonaa, niin onpahan sitten kevyt peli ja kyllä sillä sen noin 60 paunaa ottaa irti sillä maksimi vetopituudella eli 29" joka sopii itelle. Se mistä siinä en pidä, on sen aikas kapea kevennysalue varsinkin kun vertaa Admiraliin.

Sen vetopituuden saat osapuilleen sinnepäin kun levität siivet selälleen silleviisiin rennosti eikä kaikkea mittaa repien ja joku kun sitten mittaa etäisyyden sormenpäistä toisiin. Lukeman sentteinä ensinnä jakaa 2,54:llä jolloin se kertoo tiemmä siipivälin tuumina ja sen kun jakaa 2,5:lla, on sulla tiedossa vetopituus sinnepäin. Ja niinhän sitä sanotaan jotta yleensä pyöristyy alaspäin ennen kuin ylös tässä keississä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Nappula
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Jou 2009
Viestejä: 251

LähetäLähetetty: 11.12.2009 20:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Loistavaa. No melko sopeutumiskykyinen oon aina ollu nuiden ammuttavien kanssa kivääristä pajuritsaan että tuo käteen sopivuus tuskin tulee olemaan ongelma. Puhuit kevennysalueesta? Tarkoittaako tämä veto/viritys-vaiheessa tulevaa "loose-rangea", voimaakin on (ylä)selässä enemmän kuin tarpeeksi notta tuskin tuo virittäminenkään tulee olemaan ongelma?

Jousi lähti tilaukseen juurikin ja lähiaikoinahan tuo selviää miten mukaansatempaava laji tuuppaa olemaan Cool
_________________
Vain tarkat aseet ovat kiinnostavia.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
havu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Maa 2004
Viestejä: 3242

LähetäLähetetty: 14.12.2009 19:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Silleesti. Otinpa tuossa ja sovitin sitä käpälään ja kyllä siihen ihan normi äijän kokoa 10 oleva käpälä sopii. Mukana tuleva rannelenkin voi asettaa tiemmä toisinkin päin ettei se nahkainen läpyskä hankaa kämmensyrjää.

Tiiä siitä loose-rangesta. Puhuvat rapakon takana valley:stä eli laaksosta eli se kevennysalue johon vetovastus putoaa vedon loppusenteillä kunnes tuleepi se wall eli seinä vastaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Jousimetsästys Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com