OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Zodiac team

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Onko kokemusta
Vieras





LähetäLähetetty: 13.09.2004 17:51    Viestin aihe: Zodiac team Vastaa lainaamalla viestiä

Esitteiden pohjalta vahvana vaihtoehtona hankinnaksi. Onko kenelläkään käytännön käyttökokemuksia?
Takaisin alkuun
Make
Vieras





LähetäLähetetty: 14.09.2004 09:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Toistaiseksi pelkkää hyvää on kuulunut hakkaa isommatkin pöhelimet, katso VHF vertailu, tosin se ei paljoa sano mutta jotain sentään. Puhelinhan on ollut vasta parisenviikkoa myynnissä, joten parin kuukauden päästä saamme jo varmasti asiakkailtamme palautetta.
Koska se on kumminkin parasta testausta kun käytännössä pääsevät vertailemaan puhelimia ympäri suomea.

Make
Takaisin alkuun
Onko kokemusta
Vieras





LähetäLähetetty: 15.09.2004 14:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kiitoksia vastauksesta,

No tuli luettua tuo vertailu tosiaan jo aiemmin ja sekin vaikutti siihen, että kiinnostus on keskittynyt team-malliin.

muutama kysymys olisi lisäksi esittää...

Mitä tarkoittaa tuo ohjelmointi, johon keskustelussa viitattiin?

Kuinka pitkä antenni teamissa oli vertailussa? Esitteen mukainen vakio/onko tuotteeseen saatavissa tehoantennia (onko sellaiselle tarvetta)?
Takaisin alkuun
Make
Vieras





LähetäLähetetty: 16.09.2004 10:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Niin se ohjelmoiti tarkoitti sitä että: Puhelimissa on kaikki sallitut 26 kanavaa jo ohjelmoituna, mutta sen lisäksi voi jollain olla joku ennen anottu erillinen kanava jo olemassa, sen voimme ohjelmoida sinne puhelimeen lisäksi. Tai sit jos vapautuu lisäkanavia viestintävirastolta, niin voimme ohjelmoida ne sit myös aikaisempiin malleihin lisää.
Zodiacin normaali antenni on noin 50 cm pitkä, elikkä Stariin myydään vastaavaa "tehoantennin" nimellä. Me myymme Zodiacin kahdella antennilla samaan hintaan eli tulee lyhyt patukka-antenni mukaan.
Make 0400203398 Embarassed
Takaisin alkuun
Vieras






LähetäLähetetty: 26.09.2004 17:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Millanen on nykypäivän sontiaisen (Zodiakin lemppari vuosikymenten takaa) antenniliitäntä vai onko kiinteä (Tnc/Bnc)? Mihin saa ulkopuolisen antennin esimerkiksi autoantennin?

Missä kohtaa on antennin luhennyskela vai millä tapaa antennia on sähköisesti lyhennetty?

Hinta hiukkasen hirvittää sontiaisella , mutta kun vieläkin porukalla on osin niitä ikivanhoja käytössä eli ovat kestäviä.
Takaisin alkuun
RXTX-Tuote
Vieras





LähetäLähetetty: 28.09.2004 09:42    Viestin aihe: Zodiac TEAM 68 antenni Vastaa lainaamalla viestiä

Anonymous kirjoitti:
Millanen on nykypäivän sontiaisen (Zodiakin lemppari vuosikymenten takaa) antenniliitäntä vai onko kiinteä (Tnc/Bnc)? Mihin saa ulkopuolisen antennin esimerkiksi autoantennin?

Missä kohtaa on antennin luhennyskela vai millä tapaa antennia on sähköisesti lyhennetty?

Hinta hiukkasen hirvittää sontiaisella , mutta kun vieläkin porukalla on osin niitä ikivanhoja käytössä eli ovat kestäviä.


ZODIAC TEAM 68:in antenniliitin on SMA-uros ja siihen löytyy adapterita melkein mihin liittimeen vaan.
Eli ajoneuvoantennin voi kytkeä myös siihen!

Antennin lyhennyskela on sen juuressa!

Hinta nousee kun tasokin nousee,
TEAM 68 on selkeesti laadukkaampi ja monipuolisempi kuin vanhat edullisemmat mallit (STAR, ZODIAC PA-5499, Nordland...)

Terveisin
Mika
www.rxtx-tuote.fi
Takaisin alkuun
Make
Vieras





LähetäLähetetty: 29.09.2004 11:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

En taaskaan voi olla lisäämättä sitä että Zodiac on aikalailla pohjoismaalainen nimi, läheskään euroopassa kaikissa maissa ei tiedetä mikä on Zodiac.

Ja ne entiset Zorrot eivät ole missään tekemisissä uuden Team:in kanssa, muuta kuin nimellisesti.
En vannomaan mene, mutta on sellainen tunne (en ole selvittänyt) että tehdas joka nyt tekee Zorron siis team mallin ei ole tuskin ennen kuullutkaan nimestä Zodiac.
Jos olen väärässä oikaiskaa hitossa Laughing

Make
Takaisin alkuun
Vieras






LähetäLähetetty: 09.10.2004 19:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Itsellä ollu tollanen Zodiac Team 68 pyynnissä mukana pari viikonloppua ja täytyy myöntää että petyin pahasti. Erityisesti kuuluvuus on erittäin huono jos pyydetään isolla porukalla. Tarkoitan että myös suhteellisen isolla alueella. Äänenlaatu on erittäin hyvä, mutta puhujan täytyy olla melkein näköetäisyydellä tai muuten lähellä. Jo parin kilometrin eteisyys alkaa tuottaa tuskaa, vaikka käytössäni on ollut tämä "pitkä piiska" joka tökkii silmiin ja jää oven väliin joka tilanteessa. Samassa porukassa on paljon Zodiacin vanhempia malleja jovtka pelaavat moitteetta ja kuuluuus hyvä. Eivät katko ja kuuluvuus useita kilometreja. Ennen kaikkea, samalla rahalla saa melkein 2kpl vanhaa kuin yhden uuden.
Takaisin alkuun
Puhelimet yksilöitä?
Vieras





LähetäLähetetty: 10.10.2004 11:51    Viestin aihe: Myös teamin omistaja Vastaa lainaamalla viestiä

Käyttökokemukset ovat olleet täysin päinvastaisia, kuin edelliselle viestittäjällä. Kuuluvuus on lyhyemmällä antennilla jopa onwan tasoa ja selkeästi parempi kuin esim. star. Tosin nämä testaukset eivät ole mitään tieteellisiä, vaan ihan porukassa arvioituja. Parhaana ominaisuutena olen pitänyt kohinasalpaa, jonka voi laittaa automaattiseksi tai käyttää manuaalisesti (Kovin herkällä jos pitää, niin saa jatkuvasti kuulla muiden porukoiden juttuja reilusti yli 10 km päästä). Kovasti olen ollut tyytyväinen (muuhun kuin hintaan, joka oli aika kova).
Takaisin alkuun
Vieras






LähetäLähetetty: 10.10.2004 19:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Juuri tuollaisen puhelimen kun sais että naapurinseuran pölinät haittais omaa viestintää. Shocked Lupasiivat liikkeesä laittaa testiin jos ei ongelma korjaannu. Nyt on pakko lähettää. Kuinka alhaalla olet tuota kohinasalpaa pitänyt? itsellä 3-5 eikä mitään eroa ole havaittavissa. Muutaman kerran laittanut alemmaksikin mutta puhelin muuta kuin pohisee kun joku kerran kokeilee lähettää. Automaatti salpaa en ole saanut toimimaan ollenkaan, alottaa pohinan seuraavasta tagetin painamisesta. Vika voi olla kyllä käyttäjässäkin mutta jos ei tyhmä ymmärrä, on vika puhelimessa. Itse en saanut lyhyttä antennia mukaan ollenkaan. Evil or Very Mad
Takaisin alkuun
Puhelimet yksilöitä?
Vieras





LähetäLähetetty: 11.10.2004 10:20    Viestin aihe: --- Vastaa lainaamalla viestiä

"Kuinka alhaalla olet tuota kohinasalpaa pitänyt?"

-Aluksi passiin mennessä käytin automaattista kohinasalpaa. Siten kuten ohjeissa sanottiin: ensin menusta "on" päälle ja sitten käytin puhelinta kiinni, jolloin puhelin hakee optimin itse. Tällöin tuli juuri tämä ongelma, jossa sai kuulla koko ajan muiden kuin oman porukan viestitystä. Kun huvikseni kokeilen kaksoisskannausta, niin samaten sai kuulla vielä lisää toisten juttuja. Tämä pitkällä antennilla.

-Kun laitoin automaattisen kohinasalvan pois päältä ja manuaalisen vitoselle, kuului sitten enää oman porukan jutut (hyvin).

-Tietysti kun on kaksi antennia, niin testasin myös tuon lyhyemmän ja se tuntuu omiin tarpeisiini paremmalta. Puhelin menee kivasti liivin taskuun pienikokoisena ja viestintään käytän monofonia.

"Automaatti salpaa en ole saanut toimimaan ollenkaan, alottaa pohinan seuraavasta tagetin painamisesta. Vika voi olla kyllä käyttäjässäkin mutta jos ei tyhmä ymmärrä, on vika puhelimessa"

-ainakin automaattisen ja manuaalisen välillä vaihdellessa tulee käyttää virtoja poissa. Mutta jos tämän olet tehnyt niin ei voi sanoa kuin että outo homma. Jossain puhelimissa muistelen olleen niin, että mikäli salpa oli kovin herkällä, niin kohina jäi päälle viestin katkettua...

"Itse en saanut lyhyttä antennia mukaan ollenkaan."

-käsittääkseni ihan tarvikeantenni sopii siihen. Kannattanee kokeilla? Sitä on tullut jahdissa käytettyä ja lyhyellä antennilla olen pitänyt kohinasalvan kolmosessa. Lyhyellä antennilla satunnaisesti on ottanut naapuriporukoiden juttuja, muttei niin paljoa kuin pitkällä. Kaiken kaikkiaan vietitys on kulkenut sataprosenttisesti toisin kuin joillain toisilla, joille viestit menee viestikapulaperiaattella yhden miehen toimiessa linkkitornina Wink

-mutta pitäähän vehkeiden toimia. Eli jos ei rupea pelaamaan, niin takuun piiriin vaan.
Takaisin alkuun
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com