Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
niksa Kanta-asiakas
Liittynyt: 28 Tam 2005 Viestejä: 164 Paikkakunta: Etelä-Suomi
|
Lähetetty: 16.09.2006 21:43 Viestin aihe: rintalihat tuoreena ruuaksi |
|
|
Eli jos vesilinnusta ottaa suolistamatta rintalihat tuoreena irti, niin miten tästä eteenpäin ruuanlaitto onnistuu?
Voiko paistaa samantien pannulla vai pitääkö käsitellä rintalihat jotenkin?
Itse olen laittanut pakastepussiin ja pakkaseen. Kun sitten sulattaa huoneenlämmössä, murenee liha sopivaksi jne.
Vinkkejä kiitos!
Nimim. "kuvilta sylinterillä illalla" |
|
Takaisin alkuun |
|
|
teijoka Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 08 Elo 2006 Viestejä: 15 Paikkakunta: Kempele
|
Lähetetty: 17.09.2006 08:50 Viestin aihe: |
|
|
Moi
Ennen pakastusta anna muretua jääkaapissa viikon verran, jos kerran nahka on poissa, nahan kanssa ei arvaa ihán viikkoa "riiputtaa", koska siinä on rasvaa...
Niin ja se mureutus/riiputus ilmatiiviissä pussissa ja mielellään vielä vakuumissa.
-TEijo |
|
Takaisin alkuun |
|
|
BePSiman1 Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Hel 2005 Viestejä: 829
|
Lähetetty: 17.09.2006 11:01 Viestin aihe: |
|
|
Me ollaan laitettu vesilintujen rintalihoja pidemmillä reissuilla ruuaksi samalle päivällekkin. Minigrippussiin vaan marinoitumaan öljyn ja mausteiden sekaan muutamaksi tunniksi ja ei kun halstarille ja hiillokselle varovaisesti kypsymään. Tuommoinen 15 tavin halstaroitu rintalihagourmee riittää vallan mainosti ruisleivän kanssa nautittuna 3-4 ukolle.
Pattipäiden rintalihat pakastelen sopiviksi annoksiksi ja sieltä sulaneen sitten marinoitipussukkaan tai suoraan pannulle voi ja sitruunapippurin kera. _________________ sanoopi "vanha" Bps - mnetissä jo vuodesta -99... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
shaven Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Mar 2004 Viestejä: 175
|
Lähetetty: 18.09.2006 17:47 Viestin aihe: |
|
|
vesilintuja (puolsukeltajia) ei tarvitse riiputtaa, uskoo ken tahtoo. _________________ Kaikki mitä kirjoitan täällä foorumilla, on oma näkemys asiasta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
t3R0 Kanta-asiakas
Liittynyt: 02 Maa 2006 Viestejä: 1610 Paikkakunta: K-S
|
Lähetetty: 18.09.2006 18:03 Viestin aihe: |
|
|
Nopian iltapalan saa, kun iltalennon jälkeen paistaa tavintäkkiä, sianläskiä ja kananmunia pannulla ja syö ruisleivän kanssa. Tavi on erinomaisen mureaa ja hyvää ilman mitään roikottamisia.
Sorsat menee muutenkin pakkaseen ilman raakakypsytyksiä. Mehtälinnut roikkuu kelin mukaan kyllä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|