Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
EIVA Kanta-asiakas
Liittynyt: 31 Maa 2013 Viestejä: 3349 Paikkakunta: Itä-Suomi
|
Lähetetty: 02.12.2022 02:01 Viestin aihe: |
|
|
Juuri tänään hygieenikko eläinlääkäri kävi tarkistamassa meidän seuran lihankäsittelytilat/elintarvikehuoneiston, tarkastus kuulemma tulee tehdä 2 vuoden välein ja tarkastuksesta peritään maksu olikohan se jotain 50 euron paikkeilla. Vesinäytteen joutuu ottamaan jos ei ole kunnallinen vesi, metsästäjien hygienia ja terveyskoulutus ja hygienia passi ei tarvitse olla kaikilla, otti kyllä ylös koulutuksen käyneiden nimet, mielellään koulutuksen tai hygieniapassin omaavat käsittelisivät myyntiin aiottavia tuotteita. Ruokavirastolta on tullut uusia ohjeita ja ilmoituslomakkeita on uusittu.
Yleiseen hygieniaan ja siisteyteen kiinnitti huomiota, kyseli tilojen, lihalaatikoiden ja veitsien desifioinnista. Kylmiössä oli yksi hirvi , kävi kurkkaamassa mikä oli kylmiön lämpätila, 2 astetta oli ja oikeaksi totesi.
Asiallinen tarkastus ilman huomautuksia. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|