OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Jousista...

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Jousimetsästys
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Jamppa84
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 17 Jou 2005
Viestejä: 10
Paikkakunta: Polvijärvi

LähetäLähetetty: 18.12.2005 14:40    Viestin aihe: Jousista... Vastaa lainaamalla viestiä

Olen harkinnut jousen hankkimista.... Kysyisin nyt viisaammilta/kokeneemmilta onko miten paljon eroja PSE:n ja Hyot:n
välillä?? Siis taljoissa... Miten varaosa/huolto mahd. P-Karjalassa Joensuun seudulla? Yms... Kysymyksessä ensimmäinen jousi... Hyot Ultratec tuntui ainakin hyvältä kädessä ja oli kevyt virittää... PSE:tä en ole kokeillut... Hinta on yksi ero minkä jo tiedän, mutta onko laadussa miten paljon eroja???
_________________
Meno päällä, joka säällä...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
purkkipeura
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 29 Mar 2005
Viestejä: 82
Paikkakunta: Mynämäki

LähetäLähetetty: 18.12.2005 15:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

En osaa neuvoa sinua Hoyt:n suhtee, mut itselläni on PSE spirit, joka on toiminut vallan mainiosti. Se on mun eka jousi ja en ole ollu vaihtamassa. Varaosia siihen saa aikas vaivattomasti. Jos ei muuten, niin tilaamalla jonkin jousiliikkeen kautta.. Tärkeintä on, että jousi tuntu hyvältä kädessä.. Joku viisaampi voi kertoa lisää näiden eroista..
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti MSN Messenger
Speedy
Jousimies


Liittynyt: 22 Jou 2004
Viestejä: 307

LähetäLähetetty: 18.12.2005 16:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Molemmat merkit ovat maailmalla tunnettuja ja "isoja". Erilaisia malleja kummallakin valmistajalla on paljon, eri hintaisia, tasoisia ja laatuisia. Hoytia ehkä pidetään Suomessa Mathewsin ja Bowtechin kanssa ns. laatumerkkeinä.

Hoytin Ultratec-malli on sieltä pidemmästä päästä. Pitkään akseliväliin rinnastetaan yleensä sellaisia ominaisuuksia kuin vakaus ja anteeksiantavuus. Itselläni on kolmatta vuotta Hoyt Cybertec (hieman lyhyempi malli) ja pystyn sen perusteella suosittelemaan Hoytia varauksetta. Erityisesti kahva tuntuu sopivalta omaan käteen (tärkeä asia!) ja pyörät ovat malliltaan sellaiset, että jousi on pehmeä vetää vireeseen. Nopeuttakin ko. jousi antaa nuolelle aika reippaasti, mikäli on erityisesti sen ominaisuuden perään.

PSE:stä minulla ei ole henkilökohtaista kokemusta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
riistarosvo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Jou 2005
Viestejä: 415
Paikkakunta: Kihniö

LähetäLähetetty: 18.12.2005 19:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei mullakaa hirveesti oo kokemusta pse:stä mutta sellanen mulla ny on nyt kerkiää kommentoitteen ku ei voinu koiraakaa päästää mettään, ku puitten alla on niin karkee keli mulla se ny melekein on aivan sama mikä se on ku yleensä en ammu 20 metriä pitemmille matkoille ja paunoja on vähä,mutta kyllä noi browningin jouset ihan hyvältä tuntuu mitä oon niitä hypistelly nehän taidetaan tehrä samas tehtaas ku pse:ki, jos en ny ihan vääräs oo ja mitä enemmän sijottaa niin sen paremman ja komeemman vehkeen saa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mihkali
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Tam 2005
Viestejä: 264
Paikkakunta: joensuu

LähetäLähetetty: 18.12.2005 22:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

jousi jutuissa pitäs apua löytyä joensuus vh-aseesta samoissa tilossa kuin sar.oliko se osoite torikatu 33
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Kiul
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Maa 2005
Viestejä: 3980

LähetäLähetetty: 19.12.2005 11:49    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hoyt:n Ultratecin ja PSE:n vertaaminen toisiinsa tasapuolisesti voi olla vaikeaa. Ultratec on Hoyt malliston 'yläpään' malleja hintansa (ja ampumaominaisuuksiensa) puolesta ja PSE:n jouset valmistajansa ns. 'kuluttajamarkkinoille' suunnattuja tuotteita. PSE:tä valmistavan yhtiön 'huippumallit' myydään valmistajan AR (Archery Research) tuotemerkillä. Browning on saman valmistajan kolmas tuotemerkki, tarkoitettu myös kuluttajmarkkinoille, osa jousita myydään valmiina paketteina 'kuplapakkauksissa'. Hoyt:n kansanmallit myydään Reflex tuotemerkillä.
Kuten Speedy kirjoitti on Ultratec akseliväliltään maltillinen, 37 1/4" - 40" riippuen kaarien pituudesta. Ymmärtääkseni Ultratec on suosittu (USA:n) maasto- ja 3D-kilpa-ampujien parissa yhdistelmänä, jossa jousen ammuttavuus, tarkkuus ja nopeus muodostavat sopusointuisen yhdistelmän. Omalta osaltani asia selviää kunhan saan oman Ultrateckini 'viritettyä' ampumakuntoon ja pääsen asiaa testaamaan käytännössä.

P.S. Merrysportissa näytti viime viikolla olevan käytetty Ultratec myynnissä. Soita Karjalaisen Jormalle, jos kiinnostaa. Merryn kautta Hoyt:n huolto pelaa varmasti. Viimeisessä Jousiampujlehdessä Oululainen Pedi Archery ilmoitti myös olevansa Hoyt:n virallinen maahantuoja, joten varaosien ja huollon luulisi toimivan myös sen kautta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Jousimetsästys Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com