OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Pitkään AR:ään picatinnyä/free float -tukki? (mukana kuvia)

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Aseiden rakentaminen ja huolto
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
sulkijalihas-mölö-7
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Huh 2004
Viestejä: 377
Paikkakunta: Keski-Pohojam´maa

LähetäLähetetty: 12.09.2005 12:09    Viestin aihe: Pitkään AR:ään picatinnyä/free float -tukki? (mukana kuvia) Vastaa lainaamalla viestiä

Tuli ostettua tuommoinen bussen 20" AR-15:nen.

Kiehtois tilata rapakon takaa/ asentaa etukädensija jossa on picatinnyt.
Saisi ainakin bipodin kätevästi kiinni.

Miten on noiden free floatereiden kanssa, vaatiko eksoottisempia työkaluja? Ilmeisesti ainakin etutähtäin pitää irroittaa?

Ymmärtääkseni kaikki free-floater tukit ovat tehty yhdeksi tuubiksi, ja eivät mahdu etutähtäimen yli, mutta tarviiko se piipun kiristysmutterikin aina vaihtaa?

Käytännössä en tiedä mitään noista arskoista... Embarassed

Kidos

Meinaan tällaisia: (tarviiko erikoistyökaluja asennukseen?)
B.M.A.S. :


GunAccessories:


Tämä UWS:n tekele on kaksiosainen, mutta kuinkahan tukeva käytännössä. Kantaako aseen painon juuresta esim bipodeilta ammuttaessa?



Jam nut, barrel nut kuulostaa pahalta...ei taida kotityökaluilla onnistua?
Our 4 Rail Forearms come in 4 lengths: Carbine Length, Mid-Length, Specter Length and Rifle Length. Features include: mounting points for our Swiveling Sling Studs (YHM-9469), Mil. Spec. Picatinny rails and they accept our Forearm End Cap (YHM-9484 sold separately). The barrel nut and forearm tube are made of aircraft quality aluminum and hardcoat anodized to Mil. Specs.. The jam nut is made from quality steel and phosphate coated. All assemblies include: one jam nut, one barrel nut, and one forearm tube.


Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
stgarak
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Tou 2004
Viestejä: 754
Paikkakunta: Uusimaa

LähetäLähetetty: 12.09.2005 18:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Arskasta pitänee piippu kietaista irti, mihin tarvitaan asianmukainen avain ja laatikon vääntymisen yms. teloontumisen estämiseksi "action block" sillä suoraan mihinkään ruuvipenkkiin ei alumiinista lodjua passaa kiristellä kiinni.
Em. osat eivät ole kovin kalliita, joltakulta Suomesta voinee saada lainaankin.
Piipun kiristysmutterin ei periaatteessa pitäisi tuhoutua operaatiossa mutta itse tilaisin sellaisenkin varakappaleeksi jos asialle ryhtyisin.

Vapaasti kelluvien kahvojen kiinnityksessä on pieniä eroja, osassa käytetään "alkuperäistä" kiristysmutteria, osassa on oma jne tai näin olen ainakin itse asian ymmärtänyt.

Asiasta löytyy juttua ja tietotaitoa toiminta-ammujien sivuilta, joille linkittäminen on näköjään täällä edelleen hieman lapsellisesti estetty. Mutta kun yhdistelet sanoja "toiminta", "ampujat" ja "net" yhden väliviivan ja pisteen kera niin löytänet perille.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Aseiden rakentaminen ja huolto Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com