Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
panze Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 21 Huh 2004 Viestejä: 60
|
Lähetetty: 16.08.2005 18:17 Viestin aihe: Kokemuksia itsetehtystä Riistaryypystä..?? |
|
|
Oisko kellään kokemusta moisesta asiasta..tuli tuo vaan mieleen kun kerran Tallinnasta toin tuliaista "vingerporillisen" eli n.4cl pikarin Jahi-merkkistä riistaviinaa ja harmittaa jälkeenpäin kun ei tullu ostettua koko pulloa..
Maku oli kerrassaan "mehtänen" ja sopi kyllä mukavasti kiväärillä pudotetun kukkoteerivainaan seurassa nautittavaksi..
Olen tehny suopursulla maustettua ryyppyä mutta sekun on kuitenkin myrkyllinen kasvi niin ei varmaan kannata kokeilla. Eli jos on hyviä reseptejä jemmassa niin kertoikaa..Kiitokset |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Repesorsa ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 9356 Paikkakunta: Sieltä
|
Lähetetty: 16.08.2005 23:38 Viestin aihe: |
|
|
Kokeile tätä.
_________________ I'm back! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Ruutiukko Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Maa 2004 Viestejä: 951 Paikkakunta: Suomen Demokraattinen Kansantasavalta
|
Lähetetty: 25.08.2005 08:00 Viestin aihe: |
|
|
Kuusenkerkkiä ja hunajaa Kossuun.
Kerkkäaikahan nyt ei ole mutta tuo on aika maukasta kuitenkin.
Anna sen suopursun olla. Viikingit käyttivät sitä oluessaan ja heidän jonkinasteiset käyttäytymishäiriönsähän ovat tiedossamme. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
sauernisti Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Maa 2004 Viestejä: 404 Paikkakunta: Lounais-Suomi
|
Lähetetty: 25.08.2005 15:11 Viestin aihe: |
|
|
Öhöm... Suopursu on wanhan kansan suolimatolääke. Eli jos lapamatoset vaivaa niin mikäs sen parempaa myrkkyä niille kuin suopursuviina
Onkos joku koittanut giniä tehdä itse?? Millaista mahtaisi tulla jos vaan kypsiä katajan marjoja laittais lillumaan votkapottuun?? Vai vaatiiko jonkun havunkin? _________________ Piú avanti da sempre |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kutale Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 21 Tou 2005 Viestejä: 64 Paikkakunta: juva
|
Lähetetty: 28.08.2005 12:09 Viestin aihe: |
|
|
muutama chili pilkottuna sekaan kyl tulee hyvää ja lämmittää mukavasti. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
panze Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 21 Huh 2004 Viestejä: 60
|
Lähetetty: 28.08.2005 19:28 Viestin aihe: |
|
|
Joo..Kiitokset vinkeistä !
Tuohan voisi olla kokeilemisen arvoinen juttu tuo katajanmarjat ja siihen samaan pulloon muutama kerkkä sekaan..
Täytyypäs käydä hakemassa ja testata..! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
sauernisti Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Maa 2004 Viestejä: 404 Paikkakunta: Lounais-Suomi
|
Lähetetty: 02.09.2005 22:52 Viestin aihe: |
|
|
Kerro kerro, millasta tuli!!! _________________ Piú avanti da sempre |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Turisti Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Huh 2004 Viestejä: 611 Paikkakunta: Helsinki
|
Lähetetty: 27.07.2008 21:05 Viestin aihe: |
|
|
Tämä aihe alkoi kiinnostamaan ja löytyihän tästäkin topicci.
Onko tullut aihetta koskevia uusia kokemuksia tai kehitelmiä? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Paatti Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Lok 2004 Viestejä: 3041
|
Lähetetty: 27.07.2008 22:29 Viestin aihe: |
|
|
Viina on sen verran halpaa, että ei kun kokeilemaan.
Pihlajanmarjoista saa ihan hyvää makua. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pekingfoxie Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 28 Syy 2008 Viestejä: 22 Paikkakunta: Helsinki
|
Lähetetty: 09.10.2008 21:56 Viestin aihe: |
|
|
Syntyvätkö kaikki erämiehen juomat tunkemalla ylimääräistä tavaraa kirkkaaseen viinaan? Vai ihan parempia reseptejä olemassa? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Paatti Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Lok 2004 Viestejä: 3041
|
Lähetetty: 09.10.2008 22:04 Viestin aihe: |
|
|
Kyllä kai ne muutkin viinat menevät alas, vaan värillisissä on jo maku.
Erilaisia marjaliköörejä kannattaa kokeilla tehdä, kun tuotoksen saa jotenkin kuitenkin hyötykäytettyä, vaikkei itelle maistuis.
Jonkinlaista sahtin korviketta saa maustamalla ja sekoittamalla esim katajanmarjoja ja tummaa ja vaaleampaa olutta. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 26.10.2008 14:13 Viestin aihe: |
|
|
Majavasnapsia pitää ehdottomasti tehdä sitten kun saa seuraavan kaadettua.
On kuulemma MAKUELÄMYS! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Torgoth Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Elo 2004 Viestejä: 2668 Paikkakunta: P-Pohjanmaa
|
Lähetetty: 26.10.2008 15:34 Viestin aihe: |
|
|
Hylsysoppa kirjoitti: | Majavasnapsia pitää ehdottomasti tehdä sitten kun saa seuraavan kaadettua.
On kuulemma MAKUELÄMYS!
|
Eli? _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lahti-Saloranta Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 18 Kes 2007 Viestejä: 58 Paikkakunta: E-Karjala
|
Lähetetty: 26.10.2008 16:17 Viestin aihe: |
|
|
Lainaus kirjasta Suurriistan metsästäjän opas..
"Nylkemisvaiheessa otetaan talteen majavan hajurauhaset, jotka sijaitsevat takaosassa. Seuraavaksi rauhasista poistetaan kalvot ja yksi rauhanen laitetaan kannelliseen lasipurkkiin. Purkkiin lisätään puoli litraa vodkaa tai vastaavaa kirkasta viinaa. Kansi tiukasti kiinni ja komeus ikkunan viereen reilun kuukauden ajaksi."
Eli voipi olla tosiaan makuELÄMYS |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Hylsysoppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Huh 2006 Viestejä: 2927 Paikkakunta: suomi
|
Lähetetty: 26.10.2008 16:50 Viestin aihe: |
|
|
Noinhan se melkein menee paitsi että tuo on vasta se tiiviste/uute josta riittää monen monituiseen majavasnapsipulloon.
Siitä haustepullosta suodatetaan pois tämä rauhanen ja pullosta lisätään toiseen kirkkaaseen pullon 1 rkl tätä "uutetta. Sitten "oikea" majavasnapsi on valmis.
Lahti-salorannan ohjeella majavasnapsi voisi todellakin olla kulinaristinen makunystyröitä hivelevä kaatoryyppy tahi aperitiivi!
Muinoinhan majavan haustetta käytettin myös "deodoranttina" joten se kertonee siitä jo jotakin.
Aion vielä snapsia tehdä mutta ensin täytyisi saada majava. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|