OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Savustuskaappi
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5 ... 21, 22, 23  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
M..M
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Kes 2011
Viestejä: 594
Paikkakunta: POHJOIS-SAVO

LähetäLähetetty: 19.12.2011 10:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

launtaina taas palvasin naudan sydämmiä ja laitoin kaappiin mukaan hirven maksaa ja tuleehan siitäkin tosi hyvää.
_________________
MITÄ ET TEE TÄNÄÄN, EI SITÄ TARVITSE TEHDÄ HUOMENNAKAAN
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sampa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Mar 2004
Viestejä: 425

LähetäLähetetty: 19.12.2011 22:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

jaa sulla ei rajotu palvausharrastus paisteihin. Arvostan!

Mulla ei ole tullut palvattua mitään aikoihin kun höyrähdin noihin kylmäsavuhommiin. On ne vaan niin hyviä, linnuntäkät, porot ynnämuut kylmäsavuna.

Alkaa olla kohta koko mökki niin leppätervassa että arvaakohan tuohon tulia laittaakkaan. No eiköhän sitä tulipalonkin uhalla jouluksi tule sikaa palvattua. Poron lihoista meinasin laittaa mukaan lavan luineen vai kannattakohan niitä hyviä käristyslihoja pilata.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jussio
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 696

LähetäLähetetty: 20.12.2011 11:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

kuivasuolattua ja lämminsavustettua peuran ja kauriin sydäntä tässä muutamana ehtoona veistellyt laitilalaisen kukon kaveriksi. Loput menevät varmaan torstaina kun villisikaa ja peuraa palvataan jouluksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Hylsysoppa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Huh 2006
Viestejä: 2927
Paikkakunta: suomi

LähetäLähetetty: 21.12.2011 23:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lohifileet kylmäsavukaapissa ja "päivystys" päällä. Mikäs tässä valmiissa maailmassa virvoitusjuomia nautiskellen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
M..M
Kanta-asiakas


Liittynyt: 07 Kes 2011
Viestejä: 594
Paikkakunta: POHJOIS-SAVO

LähetäLähetetty: 30.04.2012 07:13    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

niinpä alkoi vapunvietto klo 5,45 lampaan etu ja takakoivet palviuuniin. ja kaveriksi noin viis kiloo naudan paistilihoja noin kilon paloina. onko kokeneemmilla tuttua toi lampaan palvaus riittääköhän tämä päivä että ovat valmiita.
_________________
MITÄ ET TEE TÄNÄÄN, EI SITÄ TARVITSE TEHDÄ HUOMENNAKAAN
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mk2
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Syy 2005
Viestejä: 810
Paikkakunta: Lappi

LähetäLähetetty: 06.05.2012 11:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onko kukaan kokeillu tuota motonetin kylmäsavugeneraattoria?

http://kauppa.motonet.fi/web/guest/etusivu#productid=54-1038


Tuohon kävis purutki.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
TailsTheFox
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 28 Jou 2011
Viestejä: 40
Paikkakunta: Eura

LähetäLähetetty: 06.05.2012 12:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

mk2 kirjoitti:
Onko kukaan kokeillu tuota motonetin kylmäsavugeneraattoria?

http://kauppa.motonet.fi/web/guest/etusivu#productid=54-1038


Tuohon kävis purutki.


Parempaa tulloo kun ite tekkee ilma mitää nykyaja hömpötystäh Very Happy
_________________
~Valmistumassa kokiksi Rauman WinNovassa~
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
dvddvd
Kanta-asiakas


Liittynyt: 19 Huh 2009
Viestejä: 115

LähetäLähetetty: 20.06.2012 23:22    Viestin aihe: lohen suolaus Vastaa lainaamalla viestiä

kylmäsavu kyseessä,miettinyt suolausta nesteessä. Pulskemmissa kaloissa tahtoo sulautua epätasaisesti. 2 vrk olen pitänyt. Pienemmät yön yli. Mikä olisi prosentti jos tekisi suolaliemen.onko tietoo miten palvausliikkeet suolaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
mk2
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Syy 2005
Viestejä: 810
Paikkakunta: Lappi

LähetäLähetetty: 30.12.2012 02:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

mk2 kirjoitti:
Onko kukaan kokeillu tuota motonetin kylmäsavugeneraattoria?

http://kauppa.motonet.fi/web/guest/etusivu#productid=54-1038


Tuohon kävis purutki.


Sattumalta jostain eksyin katteleen savustus videoita ja löysin videon tuosta motonetin savunkehittimiestä. Tuota vois periaatteessa käyttää kylmä ja kuuma savustukseen...

http://www.youtube.com/watch?v=T7j11-buJ8E
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
9.3x622
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2004
Viestejä: 16768

LähetäLähetetty: 30.12.2012 10:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Katsele tämän vuoden Erä lehtiä, kun minulla on kutina, että tuo värkki taisi olla evässä testissä. On jotain tuttua tuossa systeemissä. En vaan kuolemaksenikaan muista varmaksi. Voin etsiä vaikka itsekin tuota, kun menen kirjastoon.
_________________
Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sampa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Mar 2004
Viestejä: 425

LähetäLähetetty: 30.12.2012 12:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eikai tuolla palvata pysty. Itellä se on ollut kylmäsavun teossa savusammon apuna. Huonoja puolia, puru pitää olla hienoa sahajauhoa ja se tuohon tarkoitettu on aika kallista. Normaalisti toimiessaan tuottaa savua monta tuntia. Joskus tosin saattaa sammua tai onpa kerran köynyt niin että koko satsi oli palanut liekillä kerralla pois. Vähän ikävä homma kylmäsavupöntön sisällä kun yhtäkkiä lämmöt pomppaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
RiUDE
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Maa 2004
Viestejä: 20455
Paikkakunta: Savonlinna

LähetäLähetetty: 16.05.2013 11:30    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Aloitin ketjun näköjään 9.6.2011, ja nyt jo alkaa olemaan valmista Very Happy.
Tuolloin tein kaapin sivuseinä elementit, ja viime kesänä muurasin grilliin etuseinän. Nyt sitten otin niskasta kiinni itseäni ja nappasin laatikon valmiiksi.
Ekat savut otettu, hyvin tuntuu toimivan.
Nyt pitää lähteä hakemaan savustettavaa, josko jo illalla saisi syötävääkin.
_________________
Savo suureksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Tapiok
***


Liittynyt: 09 Maa 2004
Viestejä: 6925

LähetäLähetetty: 16.05.2013 21:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Joko muka maitovasaa saa tähän aikaan?
Wink
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
RiUDE
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Maa 2004
Viestejä: 20455
Paikkakunta: Savonlinna

LähetäLähetetty: 22.05.2013 15:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kyllä mie tuossa aukon reunalla olen jokailta käynyt kyttäämässä, mutta ei näy vielä.
Joutuu kaupasta hakemaan.

Lupasin pojille pitää tulevana lauantaina harjakaiset.
Sanokaapa enempi tehneet, mikä olisi vaikeimmin pilattava ja kohtuu nopeasti (10-12h) valmistuva lihatuote savustettavaksi.
Markettien valikoimasta pitäisi löytyä, erikoisliikkeitä ei ole eikä aikaa kysellä kyliltä. Ja järjelliseen hintaan.
Kaverille soitin jolla on lampaita, mutta kauppaehto "vapaasti puuhun sidottuna" on liian hidas tähän aikatauluun.

Ja se on jäänyt vielä epäselväksi, että oletteko lihaakin savustaneet kuoritulla lepällä vai kelpaako pilke kuorineen?
Meinaan aika homma miun makuun kuoria kassaralla vuorokaudenkin savustamisen puut?
_________________
Savo suureksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
teve
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Mar 2007
Viestejä: 140

LähetäLähetetty: 22.05.2013 18:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Porsaan niskaa.
Minulla Leppä kuorineen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5 ... 21, 22, 23  Seuraava
Sivu 4 Yht. 23

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com