Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
hannipaali Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Lok 2011 Viestejä: 350
|
Lähetetty: 17.03.2012 17:17 Viestin aihe: |
|
|
Tänään tekasin mehtokäristyksen. Niin hyvää ettei sanotuksi saa. Lisäsin reseptiin vähän lanttua makua antamaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jmaa Kanta-asiakas
Liittynyt: 15 Hel 2011 Viestejä: 144
|
Lähetetty: 23.03.2012 19:59 Viestin aihe: |
|
|
Pakasteen vanhin jänis muuttui käristykseksi tänään ja oli viimeisen päälle suunmyötäistä. Suolaa tuli laitettua tekovaiheessa niukasti mutta ainahan tuota saa lisättyä.
Seuraavalla kerralla pikkusen läskiä pannuun ja hiukan vähemmällä nesteellä haudutus. Tuossa kohmeisen lihan veistelyssä on aina semmoinen oikean kokkauksen maku. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
9.3x622 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 16781
|
Lähetetty: 24.03.2012 22:23 Viestin aihe: |
|
|
Tulevan viikon ruokaongelma ratkaistu, eli jäniskäristystä tekemään. On sopivasti jalkoja samassa paketissa pakkasessa. _________________ Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jmaa Kanta-asiakas
Liittynyt: 15 Hel 2011 Viestejä: 144
|
Lähetetty: 24.03.2012 23:03 Viestin aihe: |
|
|
Totesin, että himpun verran sulanut liha on parempi veistää. Umpijäisenä onnistuin saamaan hentoisista luista ikäviä sälöjä käristykseen mukaan kun puukonterä silloin tällöin vastasi luuhun. Käristyksen loppu hävisi aamupalana tyttären suihin. Makiaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jmaa Kanta-asiakas
Liittynyt: 15 Hel 2011 Viestejä: 144
|
Lähetetty: 24.03.2012 23:04 Viestin aihe: |
|
|
..._.
Viimeinen muokkaaja, jmaa pvm 25.03.2012 09:32, muokattu 1 kertaa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kivineva Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Mar 2006 Viestejä: 1821
|
Lähetetty: 24.03.2012 23:34 Viestin aihe: |
|
|
Kaikkein paras kun ennen pakastusta jo irroittelee lihat luista - lastun vuoleminenkin on paljon helpompaa ilman luita jäisestä lihasta.
Ei kyllä jänis porolle häviä yhtään käristyksessä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
hannipaali Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Lok 2011 Viestejä: 350
|
Lähetetty: 24.03.2012 23:54 Viestin aihe: |
|
|
kivineva kirjoitti: | Kaikkein paras kun ennen pakastusta jo irroittelee lihat luista - lastun vuoleminenkin on paljon helpompaa ilman luita jäisestä. |
+1 |
|
Takaisin alkuun |
|
|
9.3x622 Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Huh 2004 Viestejä: 16781
|
Lähetetty: 25.03.2012 12:51 Viestin aihe: |
|
|
hannipaali kirjoitti: | kivineva kirjoitti: | Kaikkein paras kun ennen pakastusta jo irroittelee lihat luista - lastun vuoleminenkin on paljon helpompaa ilman luita jäisestä. |
+1 |
Laiskuuttani jätin syksyllä tekemättä, vaikka aikomus oli. _________________ Polku on kulkijaansa viisaampi. !&%¤# määrä on vakio. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Sampsah Kanta-asiakas
Liittynyt: 01 Hel 2010 Viestejä: 116
|
Lähetetty: 07.04.2012 15:13 Viestin aihe: |
|
|
Kokeilin reseptia teerillä. Tuli tosi hyvää ja mureaa Mahtava resepti, suosittelen! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jmaa Kanta-asiakas
Liittynyt: 15 Hel 2011 Viestejä: 144
|
Lähetetty: 15.04.2012 16:03 Viestin aihe: |
|
|
Uunissa muhii tavia ja sorsaa. Ruskistin pekonin kanssa ja liemeen porkkanan ja sipulin kaveriksi puolenkymmentä maustepippuria ja noin kymmenen viherpippuria kokonaisena. Kaksi ruokalusikallista Santa Maria Hickory kastiketta makeutta antamaan. Saapa nähdä kuinka käy... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Ajokki Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 11 Jou 2014 Viestejä: 21 Paikkakunta: Suomi
|
Lähetetty: 18.12.2014 07:27 Viestin aihe: Jäniskäristys |
|
|
Pidin kavereille jänimiesten pikkujoulun ja ruuaksi kermaperunoita ja jäniskäristystä. Kaikki sano ettei olis ikinä uskonu miteen hyvää siitä tuli. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 35506
|
Lähetetty: 25.04.2015 13:51 Viestin aihe: |
|
|
Emännän sakki tilasi huomiseksi jäneskäristyksen kun olen sitä erehtynyt kehumaan,saas nähdä kuinka uppoaa . _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|