Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Fraga Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Tam 2008 Viestejä: 1883 Paikkakunta: 100kunta
|
Lähetetty: 15.06.2011 20:31 Viestin aihe: |
|
|
valmet 412s kirjoitti: | ja arvaus meni oikein myös näköjään vasemmalle puolellekin.
baytoway maistui muuten kalkkaanroppi kolliketulle ylivoimaisen hyvältä, kanussa nökötti. |
Noniin! Ylivoimainen ketunsyötti, pakko mennä vielä jahtiin ja koittaa jos saatas vähä pakkaseen ketunsyöttiä.
Syksyllä sitte vois kokeilla koskeloa. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
NoVoeHelevetti Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 6357 Paikkakunta: Akaan seurakuntanuoret
|
Lähetetty: 15.06.2011 20:54 Viestin aihe: |
|
|
Jåå!
Tack till alla, och särskilt till Merikarhu...
juu oli mahottomat mainingit kun horisonttikin näyttää vinolta... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 15.06.2011 22:25 Viestin aihe: |
|
|
Kai Valmetti sentään otti ne paksummat lihat talteen ennen haaskaan laittoa!??
Eihän tuo maultaan mitään erinomaista ole mikäli "maksan" mausta ei tykkää, mutta erinomainen raaka-aine esim. palapaistiin ja vastaaviin missä voi mausteita käyttää vähän vapaammin.
"Normi" uunipaistiksi en sitä suosittele, mutta makunsa kullakin. Syöntikelpoista ruokaa siitä kuitenkin saa. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Merilinnustaja Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 3408 Paikkakunta: Hanko
|
Lähetetty: 16.06.2011 08:23 Viestin aihe: |
|
|
Vilperi kirjoitti: | Kai Valmetti sentään otti ne paksummat lihat talteen ennen haaskaan laittoa!??
Eihän tuo maultaan mitään erinomaista ole mikäli "maksan" mausta ei tykkää, mutta erinomainen raaka-aine esim. palapaistiin ja vastaaviin missä voi mausteita käyttää vähän vapaammin.
"Normi" uunipaistiksi en sitä suosittele, mutta makunsa kullakin. Syöntikelpoista ruokaa siitä kuitenkin saa. |
Mikäli paistettuna ja laitettuna naudan maksaa, haahkan maksaa ja haahkan rintafilettä niin en kyllä meikäläisen makunystyröillä saa samalta niitä maistumaan, ei sit millään. Mut nähän on makuasioita, tudelade som baken. Mutta voisin kuvitella Vilperin haahkakokkaustopikin kuvituksineen, valkkaria ja kermamössöä _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Reporetku Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Kes 2004 Viestejä: 1995
|
Lähetetty: 16.06.2011 09:21 Viestin aihe: |
|
|
Heti veret pois, eli toisin sanoen suolistus ja nylky mahdollisimman pian ampumisen jälkeen. Sen jälkeen kylmään meriveteen. Ei maistu maksalle, ainakaan sen kummemmin kuin mikään muukaan riistalintu. _________________ Käytännöllisyys on kauneutta |
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 16974 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 16.06.2011 16:51 Viestin aihe: |
|
|
Vilperi kirjoitti: | Kai Valmetti sentään otti ne paksummat lihat talteen ennen haaskaan laittoa!??
Eihän tuo maultaan mitään erinomaista ole mikäli "maksan" mausta ei tykkää, mutta erinomainen raaka-aine esim. palapaistiin ja vastaaviin missä voi mausteita käyttää vähän vapaammin.
"Normi" uunipaistiksi en sitä suosittele, mutta makunsa kullakin. Syöntikelpoista ruokaa siitä kuitenkin saa. |
tietenkin otin ja aikaa jo syötykin. ei mitään vikaa, perus riistanmakuista lihaa. _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Nummelin Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 25 Hel 2010 Viestejä: 96 Paikkakunta: Satakunta
|
Lähetetty: 16.06.2011 23:14 Viestin aihe: |
|
|
Kalkkaan rinta ei maussa näyttänyt heinurille juurikaan häviävän, molemmat samalla tavalla valmistettuna tullut testailtua. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vilperi ***
Liittynyt: 22 Elo 2005 Viestejä: 10580 Paikkakunta: Espoo/Kangasala
|
Lähetetty: 17.06.2011 00:06 Viestin aihe: |
|
|
Merilinnustaja kirjoitti: | Vilperi kirjoitti: | Kai Valmetti sentään otti ne paksummat lihat talteen ennen haaskaan laittoa!??
Eihän tuo maultaan mitään erinomaista ole mikäli "maksan" mausta ei tykkää, mutta erinomainen raaka-aine esim. palapaistiin ja vastaaviin missä voi mausteita käyttää vähän vapaammin.
"Normi" uunipaistiksi en sitä suosittele, mutta makunsa kullakin. Syöntikelpoista ruokaa siitä kuitenkin saa. |
Mikäli paistettuna ja laitettuna naudan maksaa, haahkan maksaa ja haahkan rintafilettä niin en kyllä meikäläisen makunystyröillä saa samalta niitä maistumaan, ei sit millään. Mut nähän on makuasioita, tudelade som baken. Mutta voisin kuvitella Vilperin haahkakokkaustopikin kuvituksineen, valkkaria ja kermamössöä |
Tarkoititko tätä vanhaa ohjetta maitoineen, viinoineen ja päätyen leppätikkuihin?
Aikoinaan kun merellä pyörin ahkerammin, niin noitakin tuli saaliiksi kuten allejakin ja sen vuoksi laitoin sen "maksan maun" koska maku on kuitenkin vähän normista poikkeava ja se ehkä osuu lähimmäksi jos pitäisi makua johonkin verrata.
En aliarvosta haahkaa missään nimessä; siitä saa erinomaista sapuskaa pottujen höysteeksi ja jos haluaa mausteilla leikkiä, niin siinä tarkoituksessa oiva kohde; voimakasmakuisena kestää lievän yliannostuksenkin jos kokilta vähän "lorahtaa" liikaa jotain maustetta.
Rintapalat pannulla ja vähän suolaa ja pippureita sekaan on sitten haahkaa aidoimmillaan. (unohtamatta valkkaria ja kermaa) _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
flatazat Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Maa 2011 Viestejä: 1460
|
Lähetetty: 17.06.2011 00:15 Viestin aihe: |
|
|
Eli on verrattavissa jänöjussiinkin? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jani Mäkinen Kanta-asiakas
Liittynyt: 28 Kes 2008 Viestejä: 510 Paikkakunta: forssa
|
Lähetetty: 17.06.2011 02:34 Viestin aihe: |
|
|
no ei ole.. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
akseli Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Hel 2006 Viestejä: 1009 Paikkakunta: kuopio
|
Lähetetty: 17.06.2011 13:34 Viestin aihe: |
|
|
Haahkan maksat, ja sydämmet maiskuteltu. Nyt valmistuupi uunissa haahkan reisi lihaksia..
Hyvää on tähän asti ollut.
Mutta ymmärtääkseni tämä aihe oli haahka jahtiin perustuva, joten turhat spekuloinnit ja maku kiikstelyt voisi varmaan tästä lähtien kirjoitella vaikka tuonne ruoka osioon..
Ei mene tämäKIN osio suotta kiistelyksi ja jankin jauhantaan.. Omasta mielestä ainakin mukavampi seurailla jahti kuulumisia, ja seurailla kuvia sun muita aiheeseeen liittyviä jutskia.. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Merilinnustaja Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 3408 Paikkakunta: Hanko
|
Lähetetty: 27.06.2011 22:41 Viestin aihe: |
|
|
eilinen pikavisiitti
ja ruokapuoli
_________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
akseli Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Hel 2006 Viestejä: 1009 Paikkakunta: kuopio
|
Lähetetty: 27.06.2011 23:06 Viestin aihe: |
|
|
Pitkästä aikaa uutta matskua
Mukavaa katseltavaa..
Nuo eväät maistuu takapihalla grillissä, mutta tuolla ne vasta hyvältä maistuuvatkin
Missäs paikallinen sinappi, kun ei kuvissa näy?
Ps. oma syöty jo aikoja sitten.. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Merilinnustaja Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 3408 Paikkakunta: Hanko
|
Lähetetty: 27.06.2011 23:07 Viestin aihe: |
|
|
akseli kirjoitti: | Pitkästä aikaa uutta matskua
Mukavaa katseltavaa..
Nuo eväät maistuu takapihalla grillissä, mutta tuolla ne vasta hyvältä maistuuvatkin
Missäs paikallinen sinappi, kun ei kuvissa näy?
Ps. oma syöty jo aikoja sitten.. |
Kaverille noitusin että sinappi unohtu _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 16974 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 28.06.2011 12:36 Viestin aihe: |
|
|
pöltsemaagangea tietty... _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|