OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Maksan pakastaminen

 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Maa-Jussi
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 05 Huh 2016
Viestejä: 35

LähetäLähetetty: 09.10.2016 18:37    Viestin aihe: Maksan pakastaminen Vastaa lainaamalla viestiä

Perinteisesti olen vienyt naapurille hirvenvasan maksaa...vaan naapuripa onkin kotosalla vasta parin viikon päästä! Voiko maksaa pakastaa raakana, kärsiikö maku yms ominaisuudet?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
muu uan
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Mar 2013
Viestejä: 934

LähetäLähetetty: 09.10.2016 19:23    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ylimääräisen veren kun huuhtelee pois niin voi ihan hyvin pakastaa.
Mikään tuotehan ei pakkasessa parane, mutta kyllä itse olen vakuumissa pakastanut ja osa on unohtunut ihan seuraavaan kauteenkin ollen syömäkelpoista.
_________________
🇺🇦Slava Ukraini.🇺🇦
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 09.10.2016 22:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onhan tuota 3v vanhaa pakkasesta syöty, se miksää oo menny.

On jopa pitkän linjan ammatti kokki ollu eräkämpällä tekee.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Mc-manteli
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Lok 2007
Viestejä: 3606
Paikkakunta: Länsirannikko

LähetäLähetetty: 10.10.2016 01:09    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Olen myös pakastanut ja hyvin maistuu senkin jälkeen.
Viime syksynä ne mitä ei ekana iltana jaksanu syödä niin pakastin ja emäntä teki niistä maksalaatikkoa jouluksi. Hyvää ol.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Quad vadis
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Mar 2011
Viestejä: 2629

LähetäLähetetty: 10.10.2016 12:07    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pakanen tekee maksalle vaan hyvää, jäätyvä neste rikkoo solukkoa-> Pehmosempaa (jos ny ihan kypsäsk tarttee keittää) itelle jätän roosaks.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jartsu
Banned


Liittynyt: 08 Maa 2004
Viestejä: 30047
Paikkakunta: keski pohjanmaa

LähetäLähetetty: 10.10.2016 19:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Quad vadis kirjoitti:
Pakanen tekee maksalle vaan hyvää, jäätyvä neste rikkoo solukkoa-> Pehmosempaa (jos ny ihan kypsäsk tarttee keittää) itelle jätän roosaks.


En yleensä mitää vanhaa otakkaa, vasan tai tälläsen nuoren, ni teen pika paiston nopeesti molemmilta puolilta.

Ai ku makiaa.

Ainii, 1kk sitten tein maksalootaa vasan maksasta.

Ihan ite ja eka, onnistu.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
MikaS
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Maa 2004
Viestejä: 3986

LähetäLähetetty: 11.10.2016 07:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Meillä tehdään pakkasesta jouluksi aina peuranmaksasta maksalaatikkoa ja koiruudelle aina silloin tällöin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
RiUDE
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Maa 2004
Viestejä: 20455
Paikkakunta: Savonlinna

LähetäLähetetty: 11.10.2016 07:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Topikkia lainaten, onko karhun maksassa jotain erikoista maussa, vai onko maksa vaan maksa?
_________________
Savo suureksi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
MikaS
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Maa 2004
Viestejä: 3986

LähetäLähetetty: 11.10.2016 07:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Karhusta en tiedä mutta mielstäni hirven, peuran, naudan ja sianmaksassa on kaikissa eroja, tosin niitä voi tietysti olla myös iänkin takia. Vasanmaksaa syödään yleensä vain itse ja aika harvoin sitäkin.

Maksa on hyvää nuotiollakin kun laittaa viipaleeseen sen verran suolaa mitä pysyy.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
EIVA
Kanta-asiakas


Liittynyt: 31 Maa 2013
Viestejä: 3349
Paikkakunta: Itä-Suomi

LähetäLähetetty: 11.10.2016 08:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ylivoimaisesti parasta maksa on nuotiolla paistettuna, joko halsterissa tai tikun nokassa, ohuiksi siivutettuna, suolaa molemminpuolin ja kypsennys tottumuksen mukaan joko mediumiksi tai rapeaksi kuten itse haluan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Sivu 1 Yht. 1

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com