Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Lipton Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Lok 2006 Viestejä: 306 Paikkakunta: Pohjois-Häme/Jämsä
|
Lähetetty: 10.11.2010 14:06 Viestin aihe: Hirvenmakkarat |
|
|
Missä päin olette teettäneet hirvimakkaraa ja minkälaiset on olleet kokemukset. Haen nyt nimenomaan rahtifirmoja mitkä tekee tarkastamattomasta lihasta kuten pykälät määrää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
pekkis Kanta-asiakas
Liittynyt: 07 Maa 2004 Viestejä: 2362 Paikkakunta: Laukaa
|
Lähetetty: 10.11.2010 14:11 Viestin aihe: |
|
|
Laukaan Palvarissa on teetetty monenlaista. Ja hyvää tuppaa tulemaan. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jänkäkurppa Kanta-asiakas
Liittynyt: 26 Syy 2008 Viestejä: 2139 Paikkakunta: Takajänkhä
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Sarvikuono Kanta-asiakas
Liittynyt: 02 Tam 2008 Viestejä: 9694 Paikkakunta: Suuri tyhjiö keskellä ei-mitään
|
Lähetetty: 10.11.2010 18:09 Viestin aihe: |
|
|
kuvasta tuli kyllä ensin mieleen goatse-näytös _________________ Video meliora proboque deteriora sequor. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
whiski Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 01 Hel 2009 Viestejä: 106 Paikkakunta: Turku
|
Lähetetty: 10.11.2010 18:16 Viestin aihe: |
|
|
No ei ihan heti kyllä tule tuollaiset mieleen? _________________ Wanha wirttynyt Whiski |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lipton Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Lok 2006 Viestejä: 306 Paikkakunta: Pohjois-Häme/Jämsä
|
Lähetetty: 10.11.2010 19:04 Viestin aihe: |
|
|
Jänkäkurppa kirjoitti: | Itse tehtynä parasta
|
Otatko urakan,possunlihan kanssa makkaraa tulee noin 500 kiloa. Vakuumiin kiitos. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
esteri Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 3918
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
RipeH Kanta-asiakas
Liittynyt: 16 Syy 2005 Viestejä: 919 Paikkakunta: Kuhmo
|
Lähetetty: 10.11.2010 22:02 Viestin aihe: |
|
|
esteri kirjoitti: | http://personal.inet.fi/yritys/taipaleenlihansavustamo/hinnasto1.htm
Tuolla tehtynä olen syönyt sekä lenkkiä että balkkania.
Ehottomasti parhaita hirvimakkaroita minun makuuni. |
Samassa teetätetään ja meleko suunmukaisia ne on. Lenkkiä, balkkania ja palvilihaa sieltä saa. Tosin palviliha todella teollista siihen oikeaan verrattuna näin aiheesta poiketakseni.
Entäpä samaan syssyyn, onko kokemuksia Suomussalmella olevasta jalostamosta, joka tekee mm. meetvurstia? |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Villedz Vieras
|
Lähetetty: 11.11.2010 00:10 Viestin aihe: |
|
|
Tiituspohjassa teetetty kertaalleen makkaraa,oli kyllä aivan liian kuivaa käppyrää.Sen jälkeen tiituspohjassa ollaan teetetty vain purkkilihat ja makkarat teetetty pertunamaalla,suosittelen makkaran suhteen tuota pertunmaata,makkara sopivasti märkää,eli juuri niinkuin pitääkin,. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
älg Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Maa 2008 Viestejä: 479 Paikkakunta: ruotsi
|
Lähetetty: 12.11.2010 22:42 Viestin aihe: |
|
|
Jänkäkurpalle kiitokset reseptistä,täytyy kokeilla. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lipton Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Lok 2006 Viestejä: 306 Paikkakunta: Pohjois-Häme/Jämsä
|
Lähetetty: 16.11.2010 23:26 Viestin aihe: |
|
|
Villedz kirjoitti: | makkarat teetetty pertunamaalla,suosittelen makkaran suhteen tuota pertunmaata,makkara sopivasti märkää,eli juuri niinkuin pitääkin,. |
Paljonko on possua seassa? Mikä on Pertunmaan paikan nimi?
Se vaan menee niin että hirviporukka ei halua maksaa siasta. Sitten nuukaillaan ja otetaan sikaa vain nimeksi. Seuraavaksi itketään kun makkara on liian kuivaa eikä voi grillata. Ole sitten näiden kanssa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Villedz Vieras
|
Lähetetty: 17.11.2010 07:42 Viestin aihe: |
|
|
Lipton kirjoitti: | Villedz kirjoitti: | makkarat teetetty pertunamaalla,suosittelen makkaran suhteen tuota pertunmaata,makkara sopivasti märkää,eli juuri niinkuin pitääkin,. |
Paljonko on possua seassa? Mikä on Pertunmaan paikan nimi?
Se vaan menee niin että hirviporukka ei halua maksaa siasta. Sitten nuukaillaan ja otetaan sikaa vain nimeksi. Seuraavaksi itketään kun makkara on liian kuivaa eikä voi grillata. Ole sitten näiden kanssa. |
Otanpa asiasta selvyyttä,isäukko on niitä sinne kiikuttanut. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|