Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
kivineva Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Mar 2006 Viestejä: 1821
|
Lähetetty: 31.01.2009 19:54 Viestin aihe: Täytetty hirven file |
|
|
Täytettyä hirven ulkofilettä
Täytteet
pekoni
herkkusienet
koskenlaskija sulatejuusto
suolaa
Lisää kasvikset uunivuokaan 30min kuluttua (ei missää nimessä pakollisia ainesosia ). Tämä menee kyllä pelkkien pottujenkin kanssa.
Viimeinen muokkaaja, kivineva pvm 31.01.2009 21:04, muokattu 1 kertaa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
heiluri Kanta-asiakas
Liittynyt: 20 Mar 2006 Viestejä: 35433
|
Lähetetty: 31.01.2009 20:02 Viestin aihe: |
|
|
Herkullisen näköistä,pittääpä kokkeilla. _________________ Kertalaakiyhdistys |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Retonkimies Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 1407 Paikkakunta: Riekkomailla
|
Lähetetty: 31.01.2009 23:19 Viestin aihe: |
|
|
Hyvää varmasti. Mutta laitatko kuiten ohjeetkin vasta-alkajille |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kivineva Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Mar 2006 Viestejä: 1821
|
Lähetetty: 31.01.2009 23:58 Viestin aihe: |
|
|
No yritetään.
Laita uuni päälle, lämpö saa olla 175C hujakoilla.
Leikkaa file auki, keskelle viilto ja siitä molemmille sivuille leikkaukset, jolloin saat tasaisen "levyn" aikaiseksi.
Ripaus suolaa, jonka jälkeen asettele pekonia tasaisesti Filee levyn päälle. Leikkaa sienistä ja juustosta (koskenlaskija perinteinen) ohkaisia siivuja ja asettele myös ne vastaavalla lailla.
Kääri koko komeus kuin kääretorttu ja aseta uunivuokaan leikkuupinta alaspäin. Pintaan vielä ripaus suolaa.
Kun liha on paistunut noin 30min nakkaa rehut sekaan ja pirskota öljyä ja pikkaisen suolaa päälle ja uudestaan uuniin.
Paistoajoista ei ole tarkempaa tietoa kun teen aina lihalämpömittarin kanssa. Nyt oli sisälämpö 75C kun otin pois, joten meni vähän kuivaksi. (oli vähän ohjelmaa välissä )
Lisukkeeksi riisiä, perunoita, muusia, menee kyllä näinkin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Loikka ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 948 Paikkakunta: Kotimaa
|
Lähetetty: 01.02.2009 16:21 Viestin aihe: |
|
|
*Vinkki*
Jos haluaa sen mehukkaan ja rosén fileestä niin sisälämpö pitää jättää tuonne 60 asteen hujakoille + hetki vetäytymitä foliossa. Himpun alle tai yli ihan miten itse pitää... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
kivineva Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Mar 2006 Viestejä: 1821
|
Lähetetty: 01.02.2009 20:00 Viestin aihe: |
|
|
Totta, noille paikkein se pitikin tehdä, pääsi vain lipsahtamaan kypsän puolelle. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Loikka ***
Liittynyt: 05 Maa 2004 Viestejä: 948 Paikkakunta: Kotimaa
|
Lähetetty: 01.02.2009 20:39 Viestin aihe: |
|
|
kivineva kirjoitti: | Totta, noille paikkein se pitikin tehdä, pääsi vain lipsahtamaan kypsän puolelle. |
Noh, sattuuhan noita kiireitä... Lienee kaikesta huolimatta hävinnyt tuokin file "säältä suojaan" |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|