Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Sapi Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 04 Hel 2005 Viestejä: 31 Paikkakunta: Toijala
|
Lähetetty: 02.02.2006 18:46 Viestin aihe: Jäniksen lihan kalvot |
|
|
Jäniksen lihassahan on sen seitsämän kalvoa kuinka ne poistetaan näppärämmin, tosin olen kyllä luineen ja kalvoineen lihat uunissa laittanut ja ihan hyvää on tullut, mutta jos jotenkin muuten laittaisi niin suositeltavaahan on niiden kalvojen poistaminen eikö niin, mutta miten se helpoiten käy. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
juhatapio Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Elo 2005 Viestejä: 2803 Paikkakunta: eteläpohjanmaa
|
Lähetetty: 02.02.2006 20:52 Viestin aihe: |
|
|
Selkäpaloista lähtee kalvot kivasti kun laittaa ohkasen fileerausveitsen kalvon alle ja ja kuljettaa veistä kylkiin päin ja sen jälkeen kun ne on sieltä irti nii leikkaa selkärankan päältä ne vaan pois, jaa muualta tapaan ottaa kalvot pois kylmän vesikraanan alla, muutapa keinoo en oo niihin keksiny!! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|
|
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa Et voi äänestää tässä foorumissa
|
|