OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

SAHTI -välineet ja valmistus
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 16681
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 01.04.2024 17:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Totta tosiaan, löysin semmoisiakin!

Vain vedelle siinä todetaan ja vesivaipalla sitten 100l voi keitellä muuta.....

Pitää pitää silmät auki, tosin minähän teen oman automaattipadan kohta..... Very Happy
_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9448

LähetäLähetetty: 01.04.2024 18:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuntuu että kenttäkeittimiä (ei siis vedettäviä ns. "soppatykkejä") oli alvariinsa myynnissä ennen rysyn perseilyä. Näköjään enään ei.
_________________
Lukutaidoton sukupuolineutraali sateenkaareileva metroseksuaali sinivihreä metropoli kasvispiiperö. Razz
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Dope



Liittynyt: 07 Elo 2023
Viestejä: 4
Paikkakunta: Lappeenranta

LähetäLähetetty: 06.04.2024 20:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Asiallinen homma!! Olen itse "sahtisukua" jossa tietotaito katkennut. No netistä ohjeet ja olen tehnyt 10l kattilassa ja kuurnat tupla-ämpäreitä jne.. no se 6-7 litraa tainnut aina tulla kertasatsista. Perinnetuote kuitenkin vivahteineen parhaimmasta päästä. Oma suuntaus olisi tuonne Joutsan/Leivonmäen suuntaan, ei katajaa eikä humalaa tms.. Mutta makuasia ja kaikki sahti uppoaa. Razz
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
valmet 412s
Kanta-asiakas


Liittynyt: 13 Maa 2004
Viestejä: 16681
Paikkakunta: pohjois-stakunta

LähetäLähetetty: 06.04.2024 20:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Humalaa ei lainkaan ja katajakin vain valutusvaiheessa, toiset keittävät sitä vedessä, silloin varmasti jo maistuu....

Kiikuttelin saavit kellariin +5, kannutan vasta viikonpäästä.

Sen kolme viikkoa kestää kypsyä, sitten on valmista.
_________________
Varisjahdin veteraani...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jviitaniemi
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 22 Lok 2015
Viestejä: 52

LähetäLähetetty: 07.04.2024 17:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ei mennyt pääsiäisenä kaikki sahti, vaikka yritys oli
Kova... Laitoin ylijäämiä pakastimeen, en oo ennen
Koittanut mut kovasti vakuutellaan ettei häiritsevästi muutu.

Humalaa en oo käyttäny, Kataja kuurnatessa.
Maltaissa n 10% ruismallasta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Tarvikkeet ja välineet Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3
Sivu 3 Yht. 3

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com