OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Metsästysvuosi vaihtuu: Pakastin tyhjäksi?
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20459
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 30.05.2007 17:21    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Erämiehen pikaruokaa:


Kaurisfilettä ja meidänäititekeeteidänäidinruuat-vihanneksia. Joku uutuus muuten, kannattaa ihan piruuttaan koittaa joskus myös grillissä.


Ihan OK
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
**RIP**
Kanta-asiakas


Liittynyt: 17 Huh 2007
Viestejä: 212

LähetäLähetetty: 30.05.2007 17:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lahtinen kirjoitti:

Kaurisfilettä ja meidänäititekeeteidänäidinruuat-vihanneksia. Joku uutuus muuten, kannattaa ihan piruuttaan koittaa joskus myös grillissä.


Mikäli pilkkua viilattaisiin niin tuon ruuan valmistajana pitäisi olla Saarioinen eikä suinkaan Atria, mikäli tarkoitit tuolla tummennetulla pätkällä sitä mainoskampanjaa.. Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20459
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 17.06.2007 16:58    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Pikaruokaa (hirven jauhelihaa) ja juomaa (=kierrekorkki)




Pastakastike valmistui käden käänteessä ja käden käänteellä täyttyi lasikin Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jersu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Hei 2006
Viestejä: 1519
Paikkakunta: seinäjoki

LähetäLähetetty: 15.07.2007 23:34    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Näitä ohjeita on täälä mitä on tullu lueskeltua ja osa ihan mielekkään kuuloosia, mutta kertokaapas tämän hetken herkku riistaa tai mitä tehrä kun pakkaasestä löyrät korpimettoosta taviin asti kaikkia...

Ajatellu sitä jotta noille sorsille laittaas jonku marinadin ja rillaas ne ehkä 5 hengen porukalle sorsa avauksessa, mutta en taas tierä mitä niille kannattaa laittaa marinadiin, jos teiltä heruis joku mukava marinaadi sorsille, kiittelisin..


Joku gurmee menu sitte ?

Perunaa
Porkkanaa ja jotain muuta pupun ruokaa
lihaa


-Jotaki yksin kertaasta, että kerkee tunnis väsään-
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti MSN Messenger
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 15.07.2007 23:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mä olen joskus tehnyt savustettua sorsaa onnistuneesti, mutta tunti ei riitä sen tekemiseen! Crying or Very sad
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Jersu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Hei 2006
Viestejä: 1519
Paikkakunta: seinäjoki

LähetäLähetetty: 16.07.2007 00:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Voishan tuo savustaminen olla kans yks ihan nätti juttu, mutta sitte en itte savustais, paapalle antasin sen tehtävän ku se on mais eikä mettästä... Tuo vois olla tuo savustus ens keväänä/kesänä kokemuksen arvoonen juttu...
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti MSN Messenger
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20459
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 11.10.2007 10:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kokeellinen keittiö vieraili anoppilassa: Tavilla täytettyä teertä...

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 11.10.2007 14:57    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kuulostaa hyvältä Lahtinen. Millä tavalla poistit kypsymisongelman, jos uunissa valmistit?
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20459
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 11.10.2007 15:15    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tuon ongelman ratkaisin siten, että loppuviimeksi ruokalajin nimeksi muodostui: Tavilla täydennettyä teertä Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20459
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 15.10.2007 09:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hirvi ei tullutkaan passiini, vaan oli piiloutunut paprikaan…

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20459
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 15.10.2007 14:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Savustusta kaupunkioloissa


Pihvit pannulle ja sauhujuomaa mukiin…
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vilperi
***


Liittynyt: 22 Elo 2005
Viestejä: 10580
Paikkakunta: Espoo/Kangasala

LähetäLähetetty: 15.10.2007 14:48    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Oletkos kokeillut esim. pienen alkukypsytyksen jälkeen laittaa tuotteen savupussiin jälkikypsytykseen? Kyllä siihen vähän savun makua saa kaupunkiolosuhteissa. Wink Ei se mitään aitoa ole, mutta kohtuullinen jäljitelmä!? Embarassed
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20459
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 30.10.2007 16:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vasanmaksaa


Maksa tirisee ja riisipönttö pöhisee!


Sekaan ”pikku loraus” kermaa.


Tiedä sitten, menikö maustamisessa jokin vikaan, kun lopputulos jäi vähän mauttomaksi. Vai olisiko niin, että pakkanen ei tee maksalle hyvää?

Ja sitä yleensä mukana paistettavaa sipulia jäi kyllä kaipailemaan, kun tuo kiireessä jäi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
susihiisi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 31 Lok 2006
Viestejä: 1396
Paikkakunta: Työvoimapula

LähetäLähetetty: 31.10.2007 14:04    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lahtinen kirjoitti:

Sekaan ”pikku loraus” kermaa.


Tiedä sitten, menikö maustamisessa jokin vikaan, kun lopputulos jäi vähän mauttomaksi. Vai olisiko niin, että pakkanen ei tee maksalle hyvää?

Saattoi tuo" pikku loraus" loiventaa liikaa.
_________________
Joka sialle joulu koittaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Janme
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Elo 2004
Viestejä: 756
Paikkakunta: \o/

LähetäLähetetty: 31.10.2007 15:08    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ajattelin kyllä ihan samaa. Kermalla on taipumus kuitenki taittaa tiukimmalta maulta niska aika tehokkaasti.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Seuraava
Sivu 7 Yht. 10

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com