OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

mitä erämiehen grillissä valmistuu ?
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 41, 42, 43  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
tetri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2005
Viestejä: 7344

LähetäLähetetty: 17.05.2009 15:52    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kuullostaa hyvältä! Smile
Itte tosin jättäisin sen grillimausteen poijes, kun tuppaa kaikki maistumaan kovin samanlaiselta grillipashalta, jos sitä erehtyy liikaa harrastamaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sampa
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Mar 2004
Viestejä: 425

LähetäLähetetty: 17.05.2009 23:20    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Aromisuola, grillaumauste ja lihaliemikuutiot = paljon natriumglutamaattia (E621). Eli sama aine jolla tehdään teollisesta pashasta maukkaan makuista. Tästä lisäaineesta on ollut viimeaikoina paljon juttua, siinä jollain lailla huijataan makuaistia. Minä olen yrittänyt välttää glutamaattia ruuan valmistuksessa jotta riistan oma maku pääsisi paremmin oikeuksiinsa .
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20239
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 04.06.2009 11:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä


Viikonlopun helteissä grillailua ja Harley-letkojen jylinän kuuntelua
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20239
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 08.06.2009 10:45    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä


Hämähäkkimiehen loimukala?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 20239
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 16.06.2009 14:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä


Asiallinen varoitus näin juhannuksen korvalla


”Lohimakkara”


Ihan syötäviä nuo kanaläystäkkeetkin
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Fraga
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Tam 2008
Viestejä: 1883
Paikkakunta: 100kunta

LähetäLähetetty: 16.06.2009 17:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Huomasi kaupassa hyvin juhannuksen olevan lähettyvillä kun on niin paljoo juomia käytävilläkin ko vaan sopii Very Happy Karhuakin reilusti olutmiehille.
_________________
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
susihiisi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 31 Lok 2006
Viestejä: 1396
Paikkakunta: Työvoimapula

LähetäLähetetty: 16.06.2009 19:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ostin tuossa viime syssyllä liiteristä sakujen pallogrilli muunnelman: pönttö, kolme jalkaa, pari ruuvia. Mukaan tuli kolme senttiä paksu ohjekirja. Laughing
Itse asiassa hyvä peli. Hiilitilaan mahtuu tavaraa sen verran että kilo siankylkeä ja valkosipuliperunat kypsyvät.
_________________
Joka sialle joulu koittaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Koukkupolovi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 20 Jou 2004
Viestejä: 6824
Paikkakunta: Kainuu-Koillismaa

LähetäLähetetty: 19.06.2009 11:10    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

No nythän Sinua ei sushihiideksi voi sanoa.. Wink
_________________
Hoc iam omni varietate caret.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
s.y.l.
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 05 Mar 2008
Viestejä: 14

LähetäLähetetty: 21.06.2009 19:27    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Kokeilemisen arvoinen marinadi sorsalle

n. 2 dl Piimää
1-2 tl merisuolaa
1-2 tl mustapippuria
1-2 tl rosmariinia
4-6 kpl rosepippuria
4-6 kpl katajanmarjaa
1-2 kpl valkosipulinkynttä
loraus oliivi/ruokaöljyä

Sitten se tärkein asia eli maistaminen! Sen jälkeen viime silaus...

valkosipuli, rosepippuri ja katajanmarja kannattaa murskata esim. veitsen sivulla ennemmin kuin pilkkoa tai pistää kokonaisena, antaa enemmän makua.

lihan palat marinaadiin ja antaa muhia muutaman tunnin taikka yön yli,

lihat grilliin, grillataan liha nopeasti joka puolelta (pysyy nesteet sisällä). Sen jälkeen kääritään folioon ja annetaa muhia ihan rauhassa. Tietysti jos olisin muistanut sen pekonin niin olisin rintapalat käärinyt niihin, no seuraavalla kerralla sitten... ja eikun syömään...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
tetri
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Huh 2005
Viestejä: 7344

LähetäLähetetty: 21.06.2009 21:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Eihän sitä riistaakaan alituiseen jaksa ...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sahkuifk
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Mar 2007
Viestejä: 928

LähetäLähetetty: 28.06.2009 23:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä


Ei niin hyvää voi ollakkaan kuin uudet perunat, voi ja ruisleipää. Sillikin käy.
_________________
jos ei voi, niin se on voi voi
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
CeeCee
Kanta-asiakas


Liittynyt: 21 Jou 2004
Viestejä: 4562
Paikkakunta: Siellä missä mooses löysi ensimäisen kiven.

LähetäLähetetty: 17.07.2009 20:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä



Possun filettä ja marinoitua peruna viipaletta. Ja vaikka kaasugrilli on tuon pienemmän hiili weperin kaverina, niin kyllä sitä hiilillä tulee useimmiten grillattua.

Saunamajuri Virtanen kömpii pelipaikoille oksaltaan heti kun saunan laittaa lömpöseksi. Miltäköhän tuo maistuisi grillattuna?

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9468

LähetäLähetetty: 17.07.2009 21:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ja (faarao/maltan?)koiraa pääruuaksi... Laughing

Miten ja kauanko olet pottuslaisseja marinoinut? Tällä hetkellä kylläkin kaupan perunat aika pieniä, mutta nyytti ja röstiperunoihin kaipaisi vaihtelua...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
CeeCee
Kanta-asiakas


Liittynyt: 21 Jou 2004
Viestejä: 4562
Paikkakunta: Siellä missä mooses löysi ensimäisen kiven.

LähetäLähetetty: 17.07.2009 21:46    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Wikke kirjoitti:
Ja (faarao/maltan?)koiraa pääruuaksi... Laughing

Miten ja kauanko olet pottuslaisseja marinoinut? Tällä hetkellä kylläkin kaupan perunat aika pieniä, mutta nyytti ja röstiperunoihin kaipaisi vaihtelua...


Ei sentään koiria. Very Happy

Kiehautin perunat eka noin 10 min. ja sitten kaadoin veden kattilasta pois ja tilalle kylmää vettä kraanasta. Annoin hetken olla kylmässä vedessä ja sitten viipaloittin. Marinaadina oli öljyä, provense-yrttejä, chilimaustetta ja suolaa + kuivattua sipulirouhetta. Nämä kippoon. Sitten vaan kääntelyä ja vääntelyä. Potut sai muhia marinadissa n. 1,5 tuntia. Enempi aika olis ehkä ollut parempi, koska potut jäi kaipaamaan hieman suolan makua - hyviä noista tuli toki noinkin. Seuraavalla kerralla meinaan keittää pottuja hieman kauemmin sillä nyt olivat aavistuksen kovahkoja sisältä vaikka kuumaan grilliin laitoin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9468

LähetäLähetetty: 18.07.2009 11:26    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Täytyypä testata.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 41, 42, 43  Seuraava
Sivu 15 Yht. 43

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com