OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Sorsastusvideot
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17, 18, 19  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Linnustus
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Hannes
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1194

LähetäLähetetty: 26.07.2004 13:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Varmaan tietävät tosiaan itse paremmin siellä rapakon takana miten homma heillä pyörii, ei siinä mitään. En heitä tässä yritäkään neuvoa. Vaikkei vastaava tapa varmaan olisi sielläkään vahingoksi.

Oma näkemykseni ja suositukseni olikin lähinnä tarkoitettu kotimaan kamaralla pyytäville. Mielestäni ajattelemisen arvoinen asia. Kestävään käyttöönhän metsästyksen pitäisi perustua.

Ehkä tämä ei koske niin paljoa esim merihanhea kuin metsähanhea, meriserkku kun on vain runsastunut. Metsähanhestahan liikkuu ristiriitaista tietoa, mutta yleinen käsitys kuitenkin on, että se olisi vähenemässä.

Kun kuitenkin on kavereita, jotka tekisivät/tekevät samanlaista jälkeä kotomaassakin, kuin noissa pätkissä näkyy. Jos saavat tilaisuuden ja osaavat sen väärinkäyttää... Evil or Very Mad
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
manitoba
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Tou 2004
Viestejä: 171
Paikkakunta: oulu

LähetäLähetetty: 26.07.2004 15:52    Viestin aihe: sorsatusvideot! Vastaa lainaamalla viestiä

Hannes tuossa mainitsi että ei vastaava tapa olisi sielläkään vahingoksi, kyllä olisi.Siinä menisi monen maanviljeliän työt hukkaan,voit kuvitella mitä jälkeä ne aikaan saa,kun ne tuhatpäisinä parvina iskee peltoon.Varsinkin kanadanhanhi ja lumihanhi kyllä ne kiro sanoja maanviljeliöiden keskuudessa.Kyllä sielläkin on säännöksiä mitä meillä ei ole, Kanadanhanhen kiintiö 5 päivässä lumihanhen 20 sorsilla 45-60 päivääkohti riippuen osavaltiosta kurkia sai kaudessa ampua 10 Metsästää saa aamulla 07.00 alkaen linnut mitkä ampuu,jos ne paikan päällä puhdistaa pitää niistä toinen siipi paikalleen,että viranomainen voi tunnistaa ne mitä on ammuttu.Eikä kannata niin hirveästi viina höyryille haista ja jos pullo löytyy lähtee pyssy siltä päivältä varmasti.Se täytyy myöntää että kyllä minäkin sitä touhua ihmettelin kun siellä eka kertaa oltiin.Mutta kyllä sekin sitten selvisi kun kyseli että niitä on yksinkertaisesti liikaa.Onhan meilläkin hirviä liikaa ja näyttää lisääntyvän vuosi vuodelta, ja millä ne vähenee muuten kuin ampumalla,ekä minun omaa tuntoa jäänyt yhtään kolkuttelemaan että huhu tuliko ammuttua niitä liikaa siellä,laskin että kuuteen mieheen ammuttiin neljän päivän aikana noin 65 kanadanhanhea ja 100-120 lumihanhea ja sorsia ei tullut laskettua.Pois sieltä lähtiessä tuumasivat paikalliset että ehkä seuraavan kerran saadaan paremmin saalista.Että kun noita videoita katselette niin pitää asennoitua että se on heidän tapa,meillä on omat. Very Happy
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
Hannes
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1194

LähetäLähetetty: 26.07.2004 15:59    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Hyvä valaistus Manitoba! Juuri tällaisten asioiden takia jätän yleensä arvostelematta asiat, joita en tunne. Tuossa taas tuli puolihuolimattomasti heitettyä ettei varmaan olis vahinkoa jne.

On kyllä kiinnostanut nuo uuden mantereen metsästysmahdollisuudet pitemmän aikaa, voisitko Manitoba laittaa yksityiskohtaista yhteystietoa tms, kun sinulla on hyviä kokemuksia sieltäpäin? Ei viittis maksaa itteensä kipeäksi ja joutua huonon palvelun rahatpois-homman uhriksi...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
manitoba
Kanta-asiakas


Liittynyt: 27 Tou 2004
Viestejä: 171
Paikkakunta: oulu

LähetäLähetetty: 26.07.2004 17:05    Viestin aihe: sorsatusvideot Vastaa lainaamalla viestiä

Hannes!Et ole ainoa mikä kysyy näitä matkoja,etkä varmaan viimeinen.Viime talvena kyseli kaveri sinne pääsystä nimenomaan hanhijahtiin,no,nyt niillä on paketti kasassa ja lähtevät neljä miestä lokakuun alussa.Neuvon sen minkä pystyn,mutta pitäisi tietää mitä haluat metsästää.Hanhia/sorsia Kalkunoita, Peuroja Jousella/aseella Karhuja että kyllä siellä metsästys muotoja on monia.Mitä minä pidän tärkeänä että on saanut sellaisia kavereita sieltä joiden kanssa voi vaihtaa kuulumisia jopa viikottain.Kerroppa minkälaista paketti haluaisit ja monta miestä olisi mukana.Palaillaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti Lähetä sähköposti
siperianparoni
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 19 Hei 2004
Viestejä: 50

LähetäLähetetty: 26.07.2004 17:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Melkosta kyytiä jenkit antaa ankoille niissä video pätkissä Exclamation
hanhet laskeutuu kuville, niin jätkät hyppää naamioverkkojen
alta, kuuluu verinen "fuck off" ja alkaa jytinä käymään...
Ei montaa hanhea karannu....melekosta meininkiä....... Shocked
_________________
Täytyy olla hullu ettei sekoa....
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
itä-lapin ihme
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 11 Tou 2004
Viestejä: 40

LähetäLähetetty: 26.07.2004 21:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Täällä olisi kans yksi optimisti joka on alkanut haaveilemaan hanhestusreissua ison mantereen puolelle. Tosin olisihan mahdollisuus lähteä lähemmäksi tuonne Viroon kevätpyyntiä katselemaan mutta jotenkin kiinnostaa kuitenkin tuo ison mantereen reissu
_________________
" Ei omenapuusta kauas putoa"
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hannes
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1194

LähetäLähetetty: 26.07.2004 22:00    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Käsittääkseni Virossakin on nykyään kevätpyynti kielletty, liekö EU-jäsenyyden tuomisia. Näin kertoili työkaveri, jolla on parempi puolisko Virosta ja mökki siellä ja metsästää Virossakin.

Itse mietin joskus samaa, mutta tulin siihen tulokseen, ettei se hanhien kevätpyynti ole siellä (oliko Viro vai Karjala...) sen fiksumpaa kuin täälläkään, siemenperunoiden syömistä. Vaikkei välttämättä suoraan omille pyyntimaille kohdistuisikaan.

Täytyypä Manitoba kysellä kavereilta, ainahan lähtijöitä on kunnes lähtö lähenee. Täytyy yrittää kasata oikea porukka. Itselläni ainakin kiinnostais pääasiassa hanhien pyynti. Se sanelisi paikan ja ajankohdan. Sen puitteissa vois viritellä jotain muuta mikä samalle reissulle soveltuu.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Real_dreams
Kanta-asiakas


Liittynyt: 10 Maa 2004
Viestejä: 325

LähetäLähetetty: 26.07.2004 23:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Isännän kaveri oli jonkun kaverinsa kanssa tuolla Virossa viime lokakuussa muutaman päivän mittaisella pyyntireissulla. En muista oliko ajan kohta lokaakuun alkua, vaiko loppua. no anyway, ampuvat kuitenkin jotain pikkusen alle 40 hanhea noina päivinä. Saaliksi tuli merihanhea, mettähanhea, ja valkoposkea. Eihä sitä tarvi merta edemmäksi kyllä sinne kalaan lähteä.. No ei noita kyllä voi verrata noihin manitooppan lukemiin siellä isomman meren takana..
Loppujen lopuksi ku miettii tuota hintaa, mitä manitooppa sano, niin ei se ole paha joku 1300-1500euroa? parin kolmen päivän jahista siellä atlantin takana. Otettaessa huomioon, että siihen kuulee siis kaikki: lennot, ylläpito, metsästysluvat jne Exclamation
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Hannes
Kanta-asiakas


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 1194

LähetäLähetetty: 26.07.2004 23:35    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Joo ei kuulosta hassummalta ollenkaan! Smile

Ja se Viroki olis hyvä selvittää, samoin Ruotsi ja Venäjä.

Virosta löytyy kyllä tietoa tuolta mainitsemaltani työkaverilta.
Ruotsista oli muistaakseni juttua joku vuosi aikaa mettäkala-lehdessä. Oli paikoin ongelmia kanadanhanhien kans maanviljelijöillä ku isot tokat pilasivat sadon eikä ketään kiinnostanu pyytää niitä. Tietoa varmaan löytyy.
Venäjältä olen kuullu joitain tutuntutun reissutarinoita, kuulemma saaneet paljon pikkuhanhia, varmaan tundra- ja valkoposkihanhia. (Toiv ei kiljukkaita!) Ainahan Venäjän reissuissa voi olla omat mutkansa matkassa, mutta eiköhän homma sielläkin onnistuisi.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras






LähetäLähetetty: 26.07.2004 23:41    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onko kenelläkään kokemuksia näistä Kotisaran videoista? Kannattaako ostaa?
Olisin kiinnostunut lähinnä noista kanalintuvideoista
Takaisin alkuun
vekkuli
Kanta-asiakas


Liittynyt: 11 Kes 2004
Viestejä: 300
Paikkakunta: pielavesi

LähetäLähetetty: 27.07.2004 11:44    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Olen kahtonu sen tervastulilta teerihaukulle, oli ihan hyvä mielestäni! Onko joku muka saanut katotus tai imuroidus nuo videot netistä, kuten nuista jutuista sai sen kuvan???
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
kalma
Vieras





LähetäLähetetty: 27.07.2004 21:17    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ainakin meillä oli kotipaikkakunnan kirjastossa lainattavissa noita metsästys aiheisia videoita. Muistaakseen ainakin tervastulija ja teerihaukkuja, sulkia ja sattumia ja riekkoja tuntureiden takaa on tullut lainattua joskus kirjastosta. Ihan mukavia katottavia näin jahtikautta odotellessa.
Takaisin alkuun
Vieras






LähetäLähetetty: 03.08.2004 22:32    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Amatööri kirjoitti:
siis osoite on

[url]kala.merseine.nu[/url]


Mulla ei toimi tämä osoite Sad
Miten löyätte dc:llä videoita?
Takaisin alkuun
Vieras






LähetäLähetetty: 03.08.2004 22:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

mäkin haluaisin tietää miten. Onko hubi osoite vaihtunut?
Takaisin alkuun
martza
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 20
Paikkakunta: Lahti

LähetäLähetetty: 03.08.2004 23:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Anonymous kirjoitti:
mäkin haluaisin tietää miten. Onko hubi osoite vaihtunut?

Mitenkä vaihtunut? "Hubi osoitteita" on yhtä monta kun hubejakin.
_________________
Baikal IJ-43M ---> varma saalis.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Linnustus Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17, 18, 19  Seuraava
Sivu 5 Yht. 19

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com