OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Vihreän liiton mielipiteitä
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
jg
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Mar 2005
Viestejä: 790

LähetäLähetetty: 12.06.2006 22:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Minun käsittääkseni rikoksiin käytetyt aseet tuhotaan. Ainakin surma-aseet, olisi ehkä hieman ronskia kaupata haulikkoa tyyliin; "Tällä mies tappoi vaimonsa, tämän rakastajan ja lopuksi itsensä. Paljonko tarjotaan?"

Ilmeisesti useimmille rikosaseille käy juuri näin, eli ne tuhotaan. Osa erikoisemmista kuitenkin säilytetään Rikosmuseossa. Museo ei kuitenkaan ole yleisölle avoin, vaan vain joidenkin viranomaisten käytössä, lähinnä koulutusmielessä.

http://www.intermin.fi/poliisi/krp/home.nsf/pages/83A4F16EE879EEA4C2256C8C003A0DC3
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Paavo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Hei 2004
Viestejä: 2855

LähetäLähetetty: 13.06.2006 15:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Menee pahasti ohi topikin, muttei S:Hankaniemen konnenttia voi sivuuttaa. Et tosissasi voi olla tuota mieltä. Kun ählämit saavat ydinaseen niin arvaas paljonko öljy silloin maksaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13004

LähetäLähetetty: 13.06.2006 17:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Oman ydinaseen sijaan Suomen kannattaisi oikeasti alkaa kehittämään biopolttoaineita pikaisesti. Jos saavutetaan omavaraisuus liikennepolttoaineissa niin saavat Lähi-Idässä tehdä mitä huvittaa eikä paljon rasittaisi Suomessa.

Jos jenkit ei rohmuaisi puolta maailman kaikesta öljystä niin se olisi paljon halvempaa kuin nykyään. -> Lähi-Idän öljyvaltioilla ei ole öljyn hinnan kanssa niin paljon tekoa kuin äkkipäätä luulisi. Hintaan kun vaikuttaa myös kysyntä tarjonnan lisäksi.

Jenkit on sen verta hölmöjä että kuluttavat 500 miljardia dollarian Irakin ja Afganistanin sotiin ja siinä ohessa varmistavat öljynsaantiaan vain hetken. Lopulta heidänkin on pakko ottaa lusikka kauniiseen käteen ja alkaa miettiä sitä onko järkeä tuhlata energiaa siinä mittakaavassa kuin USAssa nyt tehdään. Antaa jenkkien tuhlata rahansa Lähi-Idän, muiden kannattaa kehittää biopolttoaineita kun jenkit ja heidän öljy-yhtiönsä ei panosta niihin juuri mitään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
S. Hankaniemi
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Mar 2005
Viestejä: 433

LähetäLähetetty: 13.06.2006 20:15    Viestin aihe: öljy ja ydinase Vastaa lainaamalla viestiä

Öljyyn perustuva kulttuuri elää iltaruskon vaihetta, se on selvä. Öljy ei voi muuta kuin kallistua tulevaisuudessa, kunnes sitä myydään lopulta apteekeissa.

Kyllä Suomen kannattaisi panostaa sekä biopolttoaineisiin että muihin vaihtoehtoihin. Myös oma ydinase olisi selkeä ratkaisu turvallisuusvajeisiin. Jatkuvasti puhutaan, miten omat resurssit eivät riitä maan puolustamiseen ja Natoon ei voi tiukan paikan tullen luottaa. Oma ydinase ratkaisisi nämä ongelmat. Muutenkin haasteet tulevat olemaan melkoisia, kun joidenkin vuosikymmenien kuluessa nykyinen elämänmuoto alkaa hajota. Suomi voi varmistaa asemansa vain omalla ydinaseella. Vain ydinasevaltio voi olla suvereeni tulevaisuuden maailmassa. Näkeehän sen nytkin. Pohjois-Korealle ei paljon v.ittuilla, vaikka niista ei kukaan pidäkään.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
jg
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Mar 2005
Viestejä: 790

LähetäLähetetty: 13.06.2006 22:32    Viestin aihe: Re: öljy ja ydinase Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
Vain ydinasevaltio voi olla suvereeni tulevaisuuden maailmassa. Näkeehän sen nytkin. Pohjois-Korealle ei paljon v.ittuilla, vaikka niista ei kukaan pidäkään.
Valitettavasti tämä pitää paikkansa. Ukrainalla oli näkyvä asema maailmanpolitiikassa niin kauan kun maalla oli hallussaan neuvostoaikaisia ydinaseita. Sitten maa suostui luopumaan aseista, todennäköisesti rahallisen avun yms toivossa, ja vajosi unholaan.

Silti nykytilanne on tietysti parempi kuin se, että kaikki kynnelle kykenevät rupeavat väsäämään omia ydinaseita. Pohjois-Korea ongelma ratkeaa luultavasti lähimmän kymmenen vuoden aikana, kommunistit menettävät vallan, maa kaatuu Etelä-Korean syliin ja riisutaan aseista.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tursas
***


Liittynyt: 06 Syy 2004
Viestejä: 2643

LähetäLähetetty: 26.06.2006 08:29    Viestin aihe: piiperö Vastaa lainaamalla viestiä

S. Hankaniemi kirjoitti:
Vihreyden vastustajat varmaankin ihannoivat Venäjää. Siellähän on ihan oikeita machoja ydinsaastealueita, isoja tuhottuja järviä, valtavia öljyn saastuttamia alueita. Ja osittain varmaan tämäntapaisten syiden vuoksi väkilukukin menee alaspäin. Vihreät ja muutkaan yksityisajattelijat eivät ole Venäjällä ongelma. Niille löytyy hoitopaikka laitoksista ja vielä vapaalla oleville joku agentti syöttää myrkkyä jossain vaiheessa.

Tai jos Venäjän suhteen on vanhoja ennakkoluuloja, niin onhan tämä toinen ihannemaa, unelmien Yhdysvallat. Sielläkään ei paljon viherrellä. Montana on "varsinaisen USA:n" 48:sta osavaltiosta parhaiten säilynyt luonnoltaan. Asukkaita on kuudenneksi vähiten. Montanassa on 20 000 hylättyä kaivosta, joiden hoitamattomat jätemaat syöttävät myrkyllisiä metalleja vesistöihin ja maaperään. Eroosio etenee jne. Muualta tulleet superrikkaat ostavat parhaat alueet ja eristävät itsensä p-askaporukasta aidoin, muurein ja koirin. Pitäisi varmaan Suomessakin saada enemmän aikaan tämäntapaista menoa ja viherpiiperöt hourulaan.


Sekä asiaa että tyhjänpäiväistä jaarittelua.

Vihreän liiton kannanotoissa lapsellinen tietämättömyys yhdistyy äärivasemmistolaisuuteen ja stalinismiin.

Joudun usein kuuntelemaan, kuinka eräs vihreän liiton ehdokkaana niin kunnallis- kuin eduskuntavaaleissakin ollut henkilö kertoo suu vaahdoten, että maapallon saastumisen syy on George W. Bush ja Yhdysvallat. Kiinan ja Intian päästöistä hän ei tiedä mitään. Viimeksi kuulin väitteen, että saastuttaminen johtuu kapitalismista. Kyselin, missä kunnossa entinen Neuvostoliitto oli ja on kommunistien jäljiltä, mutta siitä ei kuulemma ole tietoa. Koskaan hän ei ole maininnut entisten sosialistimaiden saastuttaneen mitään. Lapsellisesti vain hoetaan Bushia ja Yhdysvaltoja.
Henkilö ei kuitenkaan ole mikään ekoterroristikakara vaan ihan eläkeläinen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
BaikalIJ54
Kanta-asiakas


Liittynyt: 14 Kes 2005
Viestejä: 23921

LähetäLähetetty: 26.06.2006 12:54    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Onkos se eläkeläinen vanhakin? Tuntuu hiukan ihmeelliseltä, että eläkeikään ehtinyt vielä viherpiperrykseen sortuisi ja vielä hiukan äärilaidalta asiaa tarkastelisi? Kaikki taloudellinen toiminta aiheuttaa ympäristölle muutoksia eikä se ole kiinni mistään ismistä sinällään. Kysymys alkaa olla siitä, mitkä kansat ylipäätään tulevasta isosta rytinästä selviytyvät. Öljyä taikka ei, jo pelkästään vesivaroista tulee huutava pula. EU panee päätä pensaaseen nuolemalla Turkkia, sillä jokainen vähääkään ajatteleva eurooppalainen tietää, että käytännön laskun maksaja hiekkaerämaamaiden öljyn tultua kulutetuksi on Eurooppa. Jokaisen pitää myös tunnustaa, että sisään pyrkiviä tulee olemaan satoja miljoonia. Puheet eivät tule auttamaan, se on varmaa. Ranskassa on jo meneillään islamilaisten ryhmien operaatio Ranskan hajoittamiseksi sisältäpäin, jotta EU saataisiin entistä hengettömämmäksi. Tähän liittyvät taannoiset (nuorso)mellakatkin. Mukana oli myös rikollisia liigoja, jotka haluavat "verotusoikeuden" joihinkin Pariisin alueen lähiöihin. Tällaiset hankkeet on estettävä. Vihreiden ja muidenkin kannattaa ryhtyä miettimään maamme kansan selviytymistä kuvaamastani tilanteesta. Puhun kansan selvitymisestä. Rytinä tulee olemaan vähintään yhtä kova kuin 1500 vuotta sitten tapahtuneissa kansainvaelluksissa. Kaikenlaiset "kansainvälistyjät" menevät yleensä aika hiljaiseksi tässä kohden puhetta. Pipertäjillä on sen verran kansainvälistä kokemusta, että ovat olleet jonkin poliittisen järjestön "kansainvälistymismatkalla". Kauppaa ei ole kuitenkaan koskaan tehty muualla kuin korkeintaan asuntovälittäjän luona. Och pappa har betalat....
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
swfirlh
Vakituinen kirjoittaja


Liittynyt: 02 Hel 2006
Viestejä: 8
Paikkakunta: Pyhtää

LähetäLähetetty: 21.09.2006 14:45    Viestin aihe: www.perusraul.ehdolla.fi Vastaa lainaamalla viestiä

Vihreäthän vastustavat aina kaikkea melkein kategorisesti. Varsinkin aseita, armeijaa, metsästystä, puunpolttoa jne.

Harmi että monet hyvätkin asiat menevät poskelleen kun vihreistä julkisuuteen pääsevät raflaavat ja kaikkein tyhmimmät ehdotukset.

Öljyn hinta ei varmasti muutu vaikka arabit A aseen saisivatkin, voivathan he säädellä hintaa nytkin säätelemällä tuotantoaan.
_________________
Ei täs ennenkään ole mitään sattunu...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtaaja
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Maa 2004
Viestejä: 2693
Paikkakunta: EU:n maakunta

LähetäLähetetty: 03.11.2006 00:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Nyt kun on tullut ilmi että poronhoitoalueen eteläosien porokarjoissa on käynyt paha petojen aiheuttama kato (jopa tuhat poroa tälle vuodelle), niin luulisi että ainoa tilanteen korjauskeino olisi petojen tappolupien lisääminen reilusti.

Mutta mitä vielä! Vihreitten E. Pulliainen ehdottaa lehdissä että poronhoitoalueen etelärajaa siirrettäisiin pohjoisemmas, Kainuun pohjoisrajalle.
Syynä suuret petovahingot.
Poromiesten poroelinkeinon tilalle kyseinen herra suunnittelee metsäpeuran kaatolupien myöntämistä poromiehille, joka kompensoisi tulonmenetyksiä poroista luopumaan joutuneille.
Koska M-peura (mukamas) ei ole niin arka petovahingoille.

Siis: Onko Pulliainen ollenkaan seurannut lehtiä tai mitään muutakaan mediaa? Tai seurannut RKTL: kanta-arvioita? Että tietäisi että m-peuroillakin menee petojen takia huonosti.

Luulen kyllä että Pulliainenkin tietää että peurakanta on mennyt jyrkkää alamäkeä ylisuurten petokantojen vuoksi.

Mutta miksi sitten esittää moista täysin utopistista ajatusta, joka ei ole näillä näkymin mitenkään realistinen vaihtoehto? (syystä että peurakanta taantuu nykyisillä petokannoillakin, ja vaatisi ennennäkemättömät petojen tappotalkoot että kannan taantuminen saataisiin pysähtymään. Puhumattakaan sitten siitä että kanta lähtisi nousuun ja kasvaisi niin paljon että peuroilla, joita voitaisiin vuosittain kestävästi ampua, olisi jotakin taloudellista merkitystä poronhoidon korvaajana)
Halu päästä lehtiin? Tarve peittää petovahinkouutiset propagandalla? Siirtää keskustelu pois petovahingoista? Täydellinen ymmärtämättömyys asioista?
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
stellaria
Kanta-asiakas


Liittynyt: 12 Tam 2006
Viestejä: 484

LähetäLähetetty: 03.11.2006 11:56    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Mistä Rktl:n tiedonannosta tai tutkimuksesta Lahtaaja on löytänyt metsäpeurojen alamäkeen syyksi suurpedot?

Tuskin mistään!
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtaaja
Kanta-asiakas


Liittynyt: 28 Maa 2004
Viestejä: 2693
Paikkakunta: EU:n maakunta

LähetäLähetetty: 03.11.2006 18:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

stellaria kirjoitti:
Mistä Rktl:n tiedonannosta tai tutkimuksesta Lahtaaja on löytänyt metsäpeurojen alamäkeen syyksi suurpedot?

Tuskin mistään!


Muistelen kyllä jostakin tänä syksynä lukeneeni tai kuulleeni että RKTL:n tutkijat ovat todenneet vasojen kuolinsyyksi pedot ja loiset. Loisen nimestä ei tosin sanottu muistaakseni mitään ja epäilen tuota loisten vaikutusta aikalailla.

Ja kun Stellu kumminkin alkaa vänkäämään niin milläs selität petojen poronvasoissa aiheuttaman suuren hävikin pienemmillä petokannoilla? Ja tämä petojen aiheuttama hävikki poroissa on sitten fakta.
Ja poron ja peuran ero koossa tai elintavoissa ei ole suuri.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
k.kettunen
Kanta-asiakas


Liittynyt: 18 Tam 2008
Viestejä: 647
Paikkakunta: pääkalloseutu

LähetäLähetetty: 28.11.2008 00:12    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Jehki tuhoaa persut!!


http://vihrealanka.fi/node/2832


Persujen kannattajat elintason nousu edessä.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Bushmaster
Kanta-asiakas


Liittynyt: 30 Hei 2006
Viestejä: 2591

LähetäLähetetty: 28.11.2008 09:43    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Heh. Itse kannatan Persuja ja Suomen Sisua ja vastustan maahanmuuttoa yms. globalisaatioroskaa. Olen näiden mittapuiden mukaan "rasisti" ja olen ylpeä siitä Evil or Very Mad

Ennen Persuja kannatan Vapaatasavaltalaisuutta mutta Persujen tavoitteet ovat toistaiseksi melko lähellä SVTA:ta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Vieras 1*
Kanta-asiakas


Liittynyt: 19 Jou 2004
Viestejä: 3275

LähetäLähetetty: 20.07.2010 04:06    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Osmos kosmos, eli mitähän viherpiiperö on poltellut:

http://www.soininvaara.fi/2010/07/10/voiko-luvattomalla-kasiaseella-tappaa/
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Chakma
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Maa 2004
Viestejä: 580

LähetäLähetetty: 20.07.2010 07:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Lainaus:
ja kos0ka luvatonta käsiasetta ei voi käyttää kuin tappamiseen. Tarkoitan nyt siis piustooleja ja revolvereja, en metsästysaseita, jotka ovat kuolleen isoisän jäljiltä jääneet tuvan kaappiin


No niin, eli "isoisävainaanmetsästysaseella" ei voi tappaa...

Lainaus:
En ymmärrä, miksi kenellekään pitää myöntää lupa käsiaseen hallussapitoon. Jos näitä luvallisia aseita ei olisi, luvattomankin hankkiminen olisi hankalaa.


Minä taas en ymmärrä miten Suomen "poliittiseen eliittin" on pesiytynyt näin paljon ymmärtämättömiä...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Seuraava
Sivu 4 Yht. 7

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com