OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Kaato, keklu, keittiö & karummat kropanosat
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Voitt0
Kanta-asiakas


Liittynyt: 24 Kes 2013
Viestejä: 1095
Paikkakunta: Keski-Suomi

LähetäLähetetty: 06.09.2023 18:28    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

VeeMu kirjoitti:
Kaapissa odottelis tuoreen sadon hirven pumppu, yleensä nuo on tullut kuivattua keväällä tai keitettyä leivänpäällisiksi.
Nyt kuitenkin kävi mielessä josko tuosta sais vaikkaa jotaki pataa vai peräti käristys?
Ideoita?


Siitä tulee hyvä stroganoffin pihvi eli ylikypsä patahan se loppujen lopuksi taitaa olla kun tarpeeksi hauduttelee. Olen vuollu valkoiset rasvat ja paksuimmat kiinnikkeet vai mitä ne lienee pois ja sitten vaan ohjeen mukaan
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 18734
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 06.09.2023 18:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

VeeMu kirjoitti:
Kaapissa odottelis tuoreen sadon hirven pumppu, yleensä nuo on tullut kuivattua keväällä tai keitettyä leivänpäällisiksi.
Nyt kuitenkin kävi mielessä josko tuosta sais vaikkaa jotaki pataa vai peräti käristys?
Ideoita?


Suolavesikeitto ja savustus, niin ei tarvi tehä enää koskaan muuta Smile
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 18734
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 16.09.2023 16:02    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Alkaa pikku hiljaa kotipakkasessa laatikonpohjat näkyä uhkaavasti, mikä tietysti tässä vaiheessa vuotta on hyvä asia.


Roippeita ruskistukseen


Pata porisemaan ja vähän ”twistiä” joukkoon.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 18734
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 16.09.2023 19:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Paistien sun muiden siistinnässä jääneet normaalisti jauhelihaan menevät "roiskepalat" saivat ihan kunniallisen lopun.

Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Lahtinen
***


Liittynyt: 05 Maa 2004
Viestejä: 18734
Paikkakunta: Suur-Satakunta

LähetäLähetetty: 23.09.2023 08:03    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Vähän offtopikkia


Emännän kanssa käytiin Ikeassa. Rouva sanoi, ettei tommosta mihinkään tarvi ja vie hirveästi tilaakin. Pistin salaa kassiin, kun ”raudassa ei ole raha hukassa ja sai mielestäni halavalla”. Olikohan reilun kympin.


Aattelin kyllä vähän, että onkohan ”vihtaani k…stu”, mutta vaikuttas pelaavan.


Vähän voita ”perunamatojen” joukkoon, niin varsin hyvin putosi jälkikasvullekin.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Keskustelua riistaruuista Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Sivu 10 Yht. 10

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com