OhjeOhje   HakuHaku   KäyttäjälistaKäyttäjälista   KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät   RekisteröidyRekisteröidy 
 KäyttäjätiedotKäyttäjätiedot   Kirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestitKirjaudu sisään tarkistaaksesi yksityiset viestit   Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään 

Vihreä kusetus
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 111, 112, 113  Seuraava
 
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka
Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe  
Kirjoittaja Viesti
Ramiwolf
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Jou 2017
Viestejä: 2124
Paikkakunta: Etelä-Suomi

LähetäLähetetty: 12.02.2022 09:38    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Meidän vihreät sisäministerit ovat ottaneet sydämensä asiaksi nämä "köyhät ja sorretut" ilman turvapaikkaa jääneet ja laittomasti maassamme oleskelevat ulkomaalaiset henkilöt.

Sisäministeriössä on tehty vihertävävetoinen selvitys, miten tämä "ongelma" voitaisiin hoitaa, siis ettei muodostu varjoyhteiskuntaa näistä laittomista paperittomista maassaolijoista.

Kyllähähän tässä maassa on monet asiat vaan niin sekaisin.

Sotaveteraaneille on kerätty rahaa vetomalla kansaan, jotta saimme heille kerättyä rahaa, heille jotka antoivat parhaat vuotensa tai henkensä isänmaamme puolesta.

Sitten meille on tullut jotain nuoria partalapsia ties mistä "sotaa pakoon"ja ei niille rahaa ole millään keräyksillä haettu.
Näille Suomeen tulleille on hövelisti kyllä löytynyt riittävästi rahaa ja asunnot.
Tämä raha ei ole mistään tai keneltäkään pois.

Nyt sitten pitäisi vetäistä piikki auki myös näille laittomasti maahan jääneille "sosiaalista turvapaikkaa" hakeville ihmisille.

Aika hyvä mainos maailmalle, tulkaa meille Suomeen hakemaan turvapaikkaa, jos ette saa sitä, niin saatte silti kansalaisuuden ja teille järjestetään myös asunto ja " kansalaispalkkaa".
Pääsette myös ilmaiseksi opiskelemaan ja terveyden hoidon piiriin, eikä töihin tarvitse mennä.
Olette tervetulleita rikastuttamaan kansankulttuuriamme ja geeniperintöämmre.

Suomessa vuosikymmeniä pienellä palkalla työtä tehneet suomalaiset saavat nauttia eläkkeelle jäätyään myös pienistä eläkkeistä, joilla pitää pärjätä loppuelämä.
Kyllähän siitäkin pikkueläkkeestä verojen lisäksi "mielellään kait" vielä halutaan osallistua näihin Suomen kunnia-asioiksi ottamiin ilmastotalkoisiin, joissa meidän suomalaisten pitää näyttää kunnianhimoisesti esimerkkiä muille maille.

Kuinkahan iso "eläke" mahtaa näille Suomeen hyysätyille varjoyhteiskunnan eläteille tai muutoin pääosin "kansalaispalkkaa" ikänsä nauttineille oikein mahtaa kertyä ja mistähän sekin lasketaan ?
Ei sitä oikeaa tuloa tai verokertymää ainakaan näillä ole päässyt paljoa kertymään.
Kai se valtio elättää nämä sitten hamaan tappiin asti, piikkihän näille on jo auki js eihän noiita isänmaamme" toivoja voi unohtaakaan, on kunnia-asia hoitaa heidän asiansa mallikkaasti.
Pitäähän tässäkin Suomen näyttää mallia muulle maailmalle.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
pölykeuhko
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Jou 2006
Viestejä: 1903

LähetäLähetetty: 12.02.2022 10:19    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Näinhän se menee..Eikä muutosta ole näkyvissä.Valitettavasti Evil or Very Mad
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9435

LähetäLähetetty: 12.02.2022 13:53    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Ramiwolf kirjoitti:
Kuinkahan iso "eläke" mahtaa näille Suomeen hyysätyille varjoyhteiskunnan eläteille tai muutoin pääosin "kansalaispalkkaa" ikänsä nauttineille oikein mahtaa kertyä ja mistähän sekin lasketaan ?


No täyden ylläpidon (normaalit elinkulut) päälle sitten normi kansalaisen keskimääräinen omaan työuraan perustuva eläke. Vähintään siis. Muut mahdolliset kulut taasen (matalalla/olemattomalla kynnyksellä) Kela:n tarveharkinnan mukaan.

Tämäkään ei kyllä vielä ole tarpeeksi vieraanvaraista, ja mallimaan toimintaa. Hoidetaan siis koko suku (perheenyhdistäminen) ottolapsineen saman hyysäämisen piiriin.

"Mitä perheenyhdistäminen tarkoittaa?
Perheenyhdistämisellä tarkoitetaan sitä, että Suomessa luvallisesti oleskelevan henkilön perheenjäsenet voivat hakea oleskelulupaa Suomeen perhesiteen perusteella. Suomessa asuva perheenjäsen on voinut muuttaa Suomeen esimerkiksi työhön, opiskelijaksi tai hän on voinut saada Suomesta turvapaikan.

Suomessa asuvasta henkilöstä käytetään termiä ( BTW Lue mm. : https://fi.wikipedia.org/wiki/Ankkurilapsi ) perheenkokoaja." https://migri.fi/perheenyhdistaminen

"Kansaneläkelaitos on valtion laitos, joka hoitaa Suomessa asuvien perusturvaa eri elämäntilanteissa. Kelan asiakkaita ovat kaikki Suomessa asuvat ja ulkomailla asuvat Suomen sosiaaliturvan piiriin kuuluvat henkilöt." https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansanel%C3%A4kelaitos

Silkkaa puppua että hoetaan "Suomi ei ole vetovoimainen maa"! Kyllä se on. Mutta ei sille maahanmuutolle jolla sitä kansalle markkinoidaan. Se "Työperäinen".

On niin v!tun koomista lukea artikkeleita hahmoista jotka alun alkaenkin "pakoon" milloin mitäkin, ovat maamme jo valmiiksi valinnut määränpääkseen. Kauniit koivunkyljet, raitisilma ja tasa-arvo Etc... Paksat! vastikkeeton ylläpito ja puolilupa p€rseillä!

Tuliko vuonna 2015 pelkästään Irakista (pääosin tuon tosi turvattoman Ruotsin kautta) yli 20.000 hahmoa? https://yle.fi/uutiset/3-8595369 Huom! Lähde YLE ei UMV! Tulivatko he ensinmainittujen asioiden takia, vaiko mahdollisesti jonkin muun syyn tähden. Ei paljoa tunnu kiinnostavan tasa-arvo, ja enemmän se Kelan kuin koivuntuohi...
_________________
Lukutaidoton sukupuolineutraali sateenkaareileva metroseksuaali sinivihreä metropoli kasvispiiperö. Razz
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ramiwolf
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Jou 2017
Viestejä: 2124
Paikkakunta: Etelä-Suomi

LähetäLähetetty: 12.02.2022 15:50    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Olisi kiva nähdä jossain vaalipaneelissa tai jossain vastaavassa yhteydessä, kun joku heittäisi ehdotuksen, että Suomessa siirryttäisiin sellaiseen käytäntöön, että pakolaiskiintiömme muodostuisi jatkossa seuraavasti.

Pakolaisia haluavat ilmoittaisivat verotoimostolle, että he haluavat Suomeen otettavan pakolaisia.
Sitten kaikilta näiltä pakolaisia Suomeen haluavilta henkilöiltä kysyttäisiin, minkä verran heidän veroprosenttiaan voudaan nostaa tai vähentää heille maksettavia tukia.

Kun kaikilta näiltä pakolaisia Suomeen haluavien kokonaisrahamäärä olisi selvillä, niin tämä rahasumma jaettaisiin yhdelle pakolaisille per/ vuodessa tarvittavalla määrällä, jolloin voitaisiin laskea, kuinka moneen pakolaiseen meillä on varoja Suomessa, siis yksityisten ihmisten kustannettaviksi.

Tämän ehdotuksen jälkeen voisi muutama poliitikko tipahtaa jakkaraltaan syvästi järkyttyneenä

Lisäksi tähän veroon pitäisi suostua pidemmäksikin aikaan, vaikkapa 5 vuodeksi minimissään.

Näin Suomessa nähtäisiin, kuinka moni ihminen olisi halukas tälläiseen toimintaan ja minkä verran meille olisi "tarvetta" erilaisille pakolaisille/ maahanmuuttajille.

Hyvänä puolena tästä voisi mainita mm. yleisen veronmäärän laskun, kun valtiota ei enää rasittaisi ylimääräiset turhat kulut.

Samaa periaatetta voitaisiin alkaa soveltamaan myös mm. pakolaisapuun ulkomaille, jolloin taas osaltaan kokonaisveroasteemme hieman kevenesivät.

Tästä se valtion velkakin edes hieman vähenisi, mutta karsittavaa jäisi edelleen.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Tumpeelo
Kanta-asiakas


Liittynyt: 29 Jou 2014
Viestejä: 5151
Paikkakunta: 06/09

LähetäLähetetty: 12.02.2022 16:16    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Minusta tänne voisi ottaa vaihteeksi niitä neitipuolisia pakolaisia. Semmosia 20-30 vuotiaita, hoikkia, vähintää C-kupin rinnat omaavia neitsyitä. Niille löytyy kyllä ottajia ympäri Suomen ja pääsevät heti leivänsyrjäänkin kiinni kun alkavat autioituneissa maalaiskylissä pitämään torppaa yllä ja hoitaamaan poikamiesten huusholleja.

Nuo vanhat sosiaalitantat saivat jo omat toyboynsa aiemmassa aallossa, joten seuraavaksi maakunnan pojille kans eksoottisempaa herkkua tarjolle kiitos.

Lentolipun tarjonnassa pitää vaan olla sen verran tarkka, että nillä pitää olla tavara leikkamattomassa kunnossa ja ihonväri suht vaalea, ettei mene hommat het vituiksi. Olishan se hassua ku Inarin järven jäällä tulisi pikimusta nainen vastaan moottorikelkalla matkalla viinakauppaan.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Solifer
Kanta-asiakas


Liittynyt: 02 Maa 2005
Viestejä: 13004

LähetäLähetetty: 12.02.2022 16:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Wikke kirjoitti:
Tuliko vuonna 2015 pelkästään Irakista (pääosin tuon tosi turvattoman Ruotsin kautta) yli 20.000 hahmoa?


Toivottavasti vielä joskus selvitetään seuraavat asiat:

1. Miksi Ruotsi rahtasi Tanskan kautta maahanpäästettyjä pakolaisiksi ilmottautuneita henkilöitä valtion rautateillä maksutta Tukholmasta Haaparantaan Suomen rajalle asti ? Kuka Ruotsissa teki tämän päätöksen ja miksi ? Oltiinko asiasta Suomeen yhteydessä ennen kuin SJ:n pakolaisjunat kyydittävät väen Suomen rajalle ?

2. Eikö Suomessa mikään tiedusteluelin ollut hereillä asian suhteen vai luotettiinko vain Ruotsin hyvään käytökseen ?

3. Kun Suomeen tunkee turvallisesta Ruotsista kymmeniä tuhansia väkeä "Asyl" -taikasanalla niin miksi Suomi ei torpannut rajaa kiinni samantien sillä perusteella että pakolaisten pitää kv-sopimusten mukaan jäädä ensimmäiseen turvalliseen Schengen-maahan ?

BTW Ruotsin ja Tanskan raja on ollut erilaisilla poikkeusmääräyksillä vuosikaudet kiinni niin, että yksikään pakolainen ei 2015 jälkeen ole sitä reittiä voinut tulla Ruotsiin laillisesti anomaan turvapaikkaa. Meidän nykyisen Sisäministerin mukaanhan tällainen toiminta ei voi olla laillista tai mahdollista Suomessa koska syyt ja kansainvälinen maine. Ruotsissa näin on toimittu vuosikaudet eikä kukaan syytä Ruotsia hirviöksi. Ei edes meidän Sisäministeri.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Peltsu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 6536

LähetäLähetetty: 12.02.2022 17:05    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Tumpeelo kirjoitti:
Minusta tänne voisi ottaa vaihteeksi niitä neitipuolisia pakolaisia. Semmosia 20-30 vuotiaita, hoikkia, vähintää C-kupin rinnat omaavia neitsyitä.

...

Olishan se hassua ku Inarin järven jäällä tulisi pikimusta nainen vastaan moottorikelkalla matkalla viinakauppaan.


Ääni tälle. Nykytarjonta ei heteron oloa helpota.

Voisin kyllä olla tuon kelkan reessä, odottelemassa pussillista hauskaa. Ei mulle ole värillä väliä, kuhan olis työteliäs.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ramiwolf
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Jou 2017
Viestejä: 2124
Paikkakunta: Etelä-Suomi

LähetäLähetetty: 12.02.2022 18:11    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Voisihan tuossa kohdin myös hieman joustaa muutoinkin, jos olisi iloisen oloinen ja muodollisesti soppeli yksilö, kyllä se kieli siitä tarttuisi pikku hiljaa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
sturm
Kanta-asiakas


Liittynyt: 23 Lok 2016
Viestejä: 936

LähetäLähetetty: 12.02.2022 21:33    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Peltsu kirjoitti:
Tumpeelo kirjoitti:
Minusta tänne voisi ottaa vaihteeksi niitä neitipuolisia pakolaisia. Semmosia 20-30 vuotiaita, hoikkia, vähintää C-kupin rinnat omaavia neitsyitä.

...

Olishan se hassua ku Inarin järven jäällä tulisi pikimusta nainen vastaan moottorikelkalla matkalla viinakauppaan.


Ääni tälle. Nykytarjonta ei heteron oloa helpota.

Voisin kyllä olla tuon kelkan reessä, odottelemassa pussillista hauskaa. Ei mulle ole värillä väliä, kuhan olis työteliäs.


Jotkut ovat arvioineet kaukaa viisaasti, että Ukrainan-kriisissä voisi olla myös positiivisia seurauksia...
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Peltsu
Kanta-asiakas


Liittynyt: 06 Maa 2004
Viestejä: 6536

LähetäLähetetty: 12.02.2022 22:14    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

sturm kirjoitti:

Jotkut ovat arvioineet kaukaa viisaasti, että Ukrainan-kriisissä voisi olla myös positiivisia seurauksia...


On päteviä pakolaisia
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
rausku
Kanta-asiakas


Liittynyt: 22 Hel 2018
Viestejä: 415

LähetäLähetetty: 15.02.2022 19:40    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

"Tämä on mennyt varmasti monelta ihan ohi. Luulisi nostavan verenpaineita yhdellä jos toisellakin. Siis hetkinen. 19 tonnin liikevaihdolla yli 73 miljoonan tulos?

Firman kaikki ostot ja myynnit ovat siis alle parikymmentätonttua mutta viivan alle jää silti yli 73 miljoonaa. Miten?

Suomalaiset veronmaksajat ostivat siis Exilion-yhtiön kautta Ohisalon miehen yhtiöltä

energialiiketoiminnan, joka ei selviäisi markkinoilla päivääkään omin avuin. Veronmaksajat lahjoittivat poliitikkoja voidelleille bisnesmiehille kymmeniä miljoonia liiketoiminnasta, jonka todellinen arvo on 0 euroa.

Mitä Tuulivoltti sitten teki vuoden 2020 huipputuloksellaan? Tilinpäätöksestä selviää, että koko 73,2 miljoonaa euroa päätettiin jakaa osinkona Ohisalon puolison sisäpiirille."

Eikö olekin mielenkiintoista tämä vihreä siirtymä? Se saa kannattavat ja veroa maksavat yritykset siirtämään toimintansa pois Suomesta. Lisäksi se saa rahan liikkumaan veronmaksajilta kannattamattomien yritysten kautta poliitikkojen heidän etupiirinsä taskuun. Sellainen vihreä siirtymä se.#degröna"
Tuommonen poiminta toisaalta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
liki
Kanta-asiakas


Liittynyt: 08 Mar 2013
Viestejä: 11243
Paikkakunta: Länsi-Uudenmaan rannikko

LähetäLähetetty: 15.02.2022 19:55    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

rausku kirjoitti:
"Tämä on mennyt varmasti monelta ihan ohi. Luulisi nostavan verenpaineita yhdellä jos toisellakin. Siis hetkinen. 19 tonnin liikevaihdolla yli 73 miljoonan tulos?

Firman kaikki ostot ja myynnit ovat siis alle parikymmentätonttua mutta viivan alle jää silti yli 73 miljoonaa. Miten?

Siten ettei juttu ole alkuunkaan totta ja sekoittaa asioita ristiin ja rastiin.
Väärinkäsitys syntyy siitä että tuossa menevät iloisesti yhtiöt sekaisin.
Lainaus:
”St1 Nordic Oy:n osakkuusyhtiö Tuuliwatti Oy jakautui kahdeksi omistajiensa St1 Nordic Oy ja S-Voima Oy puoliksi omistamaksi yhtiöksi, Tuulivoltti Oy ja Gigawatti Oy 30.10.2020. Välittömästi jakautumisen jälkeen St1 Nordic Oy osti S-Voiman osuuden Tuulivoltti Oy:stä ja myi S-Voimalle osuutensa Gigawatti Oy:stä.

Yhtiöjärjestelyn myötä kaupassa on siirtynyt tosiasiassa jotain aivan muuta kuin arvoton tai olematon liiketoiminta.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Wikke
Kanta-asiakas


Liittynyt: 09 Elo 2004
Viestejä: 9435

LähetäLähetetty: 15.02.2022 20:29    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

"Sisäministeriön selvitys oleskeluluvattomien osalta joutaa roskakoriin
Mika KoskinenOleskelulupien löyhä jakaminen on huono signaali"

"Turvapaikkajärjestelmä on hyvin altis erilaisille väärinkäytöksille ja lieveilmiöille. Sen kautta Suomeen pyrkii myös paljon tulijoita, jotka eivät ole suojelun tarpeessa. He ovat liikkeellä esimerkiksi taloudellisista syistä, ja kuten tunnettua, Suomen järjestelmä on melko antelias.

Antelias sosiaaliturva ja löysähkö turvapaikkapolitiikka on huono yhdistelmä. Se on tehnyt Suomesta houkuttelevan kohdemaan ja houkuttelee maahan myös heitä, jotka eivät integroidu ja kotoudu suomalaiseen yhteiskuntaan. Turhan usein he eivät edes halua sitä.

Siksi täältä ei pidä lähettää maailmalle signaaleja, jota entisestään lisäävät Suomen houkuttavuutta ja kannustavat jäämään maahan laittomasti. Sisäministeriön muistio on valitettavasti sellainen."-

Kokonaisuus: https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/0e4dbb8a-722d-4600-83e3-ef9a6138ef6e
_________________
Lukutaidoton sukupuolineutraali sateenkaareileva metroseksuaali sinivihreä metropoli kasvispiiperö. Razz
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Ramiwolf
Kanta-asiakas


Liittynyt: 26 Jou 2017
Viestejä: 2124
Paikkakunta: Etelä-Suomi

LähetäLähetetty: 15.02.2022 20:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Taitaa tulla tänään A-studiosta 1 -kanavalta klo 21.00 eteenpäin aiheesta, miten paperittomat ja laittomat maahanmuuttajat voitaisiin saada jäämään Suomeen.
Ilmeisesti vielä sopivia asian ruotijoita mukana keskusteluissa.
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
late2
Kanta-asiakas


Liittynyt: 16 Elo 2004
Viestejä: 15354

LähetäLähetetty: 28.02.2022 18:31    Viestin aihe: Vastaa lainaamalla viestiä

Virheille "huoltovarmuus" on liian vaikea sivistyssana. Suomeenkin tulee energiatuotteita Venäjältä, tai ainaki tuli, nyt kun turvetuotanto on ajettu alas niin lämmityssähköä täytyy varmaan alkaan ottaa seinästä.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.1812078
Takaisin alkuun
Näytä käyttäjän tiedot Lähetä yksityinen viesti
Näytä edelliset viestit:   
Lähetä uusi viesti   Vastaa viestiin    Foorumi kaikille metsästyksestä ja aseista kiinnostuneille. Foorumin päävalikko -> Lainsäädäntö ja politiikka Kaikki ajat ovat GMT + 3 tuntia
Siirry sivulle Edellinen  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 111, 112, 113  Seuraava
Sivu 59 Yht. 113

 
Siirry:  
Et voi kirjoittaa uusia viestejä tässä foorumissa
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Et voi muokata viestejäsi tässä foorumissa
Et voi poistaa viestejäsi tässä foorumissa
Et voi äänestää tässä foorumissa


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Käännös Jorma Aaltonen, jorma@pitro.com
Päivittänyt Lurttinen www.phpbbsuomi.com