Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
pikkuhornet Kanta-asiakas
Liittynyt: 04 Maa 2008 Viestejä: 2524
|
Lähetetty: 22.01.2016 22:19 Viestin aihe: |
|
|
Merimiespihvi on parasta mitä tiedän. Oikeilla ohjeilla ja yön uunissa. AAH. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kimmo Kossila Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Syy 2004 Viestejä: 315
|
Lähetetty: 26.01.2016 19:22 Viestin aihe: |
|
|
Hirven paistista käristystä. Muussiin kera jossa oli porkkanaa, palsternakkaa ei löytynyt kaapista. Nuijalla survottu muussi voilla ja oikealla maidolla notkistettuna. Ei mitään vispiläkoneliisteriä. Ja tietysti puolukkasurvosta.
Ei olisi taas malttanut lopettaa syömistä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Oulun Kärpät Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 13 Lok 2014 Viestejä: 35
|
Lähetetty: 26.01.2016 21:12 Viestin aihe: |
|
|
Massaman curry hirvenpaistista. Suosittelen lämpimästi. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jussio Kanta-asiakas
Liittynyt: 09 Maa 2004 Viestejä: 696
|
Lähetetty: 02.02.2016 19:31 Viestin aihe: |
|
|
Tillilihaa hirven lavasta. Eräs parhaista umpikastikevirityksistä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
vonnegut Kanta-asiakas
Liittynyt: 02 Jou 2008 Viestejä: 896 Paikkakunta: Länsrannikko
|
Lähetetty: 03.02.2016 21:25 Viestin aihe: amisen reilulla mustapippurilla |
|
|
Rusakkoa uunissa. Hiukan metsäjänistä rasvaisempi kaveri kestää maustamisen reilulla mustapippurilla ja sweet chilillä.
Muikeista pannuliemistä tulee kastike riisin kaveriksi. Jotenkin on hakeutunut omassa makumaailmassa jänis ja riisi kavereiksi.
Vesilinnulla taas peruna. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Lonely Rider Kanta-asiakas
Liittynyt: 27 Lok 2009 Viestejä: 2758 Paikkakunta: Häme
|
Lähetetty: 03.02.2016 23:01 Viestin aihe: |
|
|
Hirvi-kaalikeittoa. Makua antamassa porkkanaa, lanttua ja lihaliemikuution virkaa toimitti pätkä hirven selkärankaa |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Alpertti Kanta-asiakas
Liittynyt: 23 Lok 2015 Viestejä: 1013 Paikkakunta: Pohjos-Pohjanmaa
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
Larsen Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Elo 2012 Viestejä: 2907
|
Lähetetty: 08.02.2016 16:54 Viestin aihe: |
|
|
Olen syönyt lapsena mäyrää (metsäsikaa). Samalla reseptillä kuin tuolloin tehtiin jäniksetkin. Valurautapata, johon mukaan juureksia ja sian läskiä. Pata isoon leivinuuniin ja tuntien paistamisen jälkeen pöytään. Riistalta mäyrä maistui. Minulle kyllä kerrottiin vasta syötyäni, että se oli mäyrää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
PieniValkoinenMetsästäjä Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Syy 2012 Viestejä: 908
|
Lähetetty: 08.02.2016 17:03 Viestin aihe: |
|
|
Mäyränlihaa olen keittänyt, kallon talteenottamismielessä. Haisi kyllä kuin petopaisti, ei mielenkään olisi tullut syödä. Eikä kyllä mäyriä nylkiessä yhtään vaalealihaista mäyrää ole vastaan tullut |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Larsen Kanta-asiakas
Liittynyt: 08 Elo 2012 Viestejä: 2907
|
Lähetetty: 08.02.2016 17:15 Viestin aihe: |
|
|
PieniValkoinenMetsästäjä kirjoitti: | Mäyränlihaa olen keittänyt, kallon talteenottamismielessä. Haisi kyllä kuin petopaisti, ei mielenkään olisi tullut syödä. Eikä kyllä mäyriä nylkiessä yhtään vaalealihaista mäyrää ole vastaan tullut |
Mihin vuoden aikaan |
|
Takaisin alkuun |
|
|
metsiäinen Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Tam 2014 Viestejä: 173
|
Lähetetty: 08.02.2016 17:47 Viestin aihe: |
|
|
Lounaaksi söin peurasta tekemääni perusruskiaa kastiketta ja pastaa. Päivälliseksi uunissa on kohta kolmatta tuntia porissut pata,jossa on runsaan juuresten kera rusakkoa sekä kaurista. Tämä syödään perunan ja salaatin kanssa. Ja hyvää on! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
pikkuhornet Kanta-asiakas
Liittynyt: 04 Maa 2008 Viestejä: 2524
|
Lähetetty: 08.02.2016 19:59 Viestin aihe: |
|
|
Tänään hirven mureata suikalepaistia perunamuusin ja runsaan pippurikastikkeen kera. Höysteenä suolakurkkua ja puolukkahilloa. Ja ruisleipää myös. Nam. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Tiger Kanta-asiakas
Liittynyt: 06 Maa 2004 Viestejä: 2852 Paikkakunta: Sjoki/KäMä
|
Lähetetty: 08.02.2016 20:22 Viestin aihe: |
|
|
Kimmo Kossila kirjoitti: | Nuijalla survottu muussi voilla ja oikealla maidolla notkistettuna. Ei mitään vispiläkoneliisteriä. |
Eipä tullu tänään syötyä riistaruokaa, mutta tolle Kossilan kommentille muusista +1. _________________ Syön ammuttua lihaa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
MikaS Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Maa 2004 Viestejä: 3986
|
Lähetetty: 09.02.2016 08:28 Viestin aihe: |
|
|
Eilen ja tänään peura/possupataa, porkkanalla ja sipulilla. Kyytipojaksi sitä vatkattua perunamuusia, johon on kyllä laitettu punaista maitoa, suolaa, ja voita. Pottumuusi ei kyllä lämmittämällä parane, mutta tuo kyytipoika tekee siitäkin siedettävää. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
|