Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
valmet 412s Kanta-asiakas
Liittynyt: 13 Maa 2004 Viestejä: 17177 Paikkakunta: pohjois-stakunta
|
Lähetetty: 22.04.2015 07:50 Viestin aihe: |
|
|
PieniValkoinenMetsästäjä kirjoitti: | Currylla maustettu fasaanikeitto. NAM |
-mausteilla peitetty liika riistanmaku fasaanista... _________________ Varisjahdin veteraani... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jkpk Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Hel 2008 Viestejä: 477
|
Lähetetty: 22.04.2015 08:02 Viestin aihe: |
|
|
Sama syödä kanaa curryllä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
pirulainen Kanta-asiakas
Liittynyt: 14 Hel 2008 Viestejä: 1077
|
Lähetetty: 02.05.2015 21:23 Viestin aihe: |
|
|
Vasan sisäfilettä grillissä, folion päällä paistettuna _________________ Vapaan miehen oikeus on kusta luontoon -Veikko Huovinen-
-Marlinisti-Jouskaripelle- |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jkvi Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Kes 2006 Viestejä: 5516 Paikkakunta: Suomussalmi
|
Lähetetty: 02.05.2015 21:27 Viestin aihe: |
|
|
Jo toinen päivä peräjälkeen hirven paistia uunissa lastuksi vuoltuna ja haudutettuna. Pottuja sitten kaverina. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pudejovicky Kanta-asiakas
Liittynyt: 29 Elo 2011 Viestejä: 1433 Paikkakunta: Syrjäinen
|
Lähetetty: 10.05.2015 17:29 Viestin aihe: |
|
|
Lasteni äidille ja hänen vanhemmilleen paistettiin tänään grillissä peuran ulkofilettä.
Ensin koivusta ja omenapuusta sellanen runsas mutta rauhallinen hiillos.
Sit eilen marinadiin laitetut kaks klönttiä 5 minsaa puoleltaan nättiä pintaa ja toiset 10 minsaa lämpöä käännellen ja folioon villapipon alle tekeytyyn. Hetken jo luulin et meni yli kun en mittaria käyttänyt, mutta että tulikin kauniit roseet sisältä!
Marinadiin lykkäsin ihan intuitiolla (nälkäisenä...) öljyn ja soijan lisäksi 4 valkosipulin kynttä, pienehkön sipulin, hyvän teelusikallisen timjamia, mustapippuria, ruokalusikallisen jotain grillauskastiketta, vajaa pari ruokalusikallista Koskenkorva Valhallaa, teelusikallisen suolaa ja hunajaa sen mitä sain teelusikkaan mukaan kauhottua.
Aijjai, ei tarvinnu hävetä ja hyvin teki lihat kauppansa sienikastikkeen ja perunoiden kanssa. _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
jkpk Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Hel 2008 Viestejä: 477
|
Lähetetty: 14.05.2015 15:26 Viestin aihe: |
|
|
Tuli eilen keiteltyä parista teerestä lihat irti luista ja äskettäin pannulla voissa paistoin.
Olipa hyvvää käristys pottumuusin kanssa. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
tzh Kanta-asiakas
Liittynyt: 24 Tou 2005 Viestejä: 162 Paikkakunta: uusimaa
|
Lähetetty: 16.05.2015 20:46 Viestin aihe: |
|
|
uusia (tuonti) pottua (hyviä kuitenkin)
ja pikaisesti grillillä kuumaksi kuumennetulle muurikalle näytettyja ohuita , noin sentin paksuja ja lievsti kasaan painettuja hirvensisäfilepihvejä - suolalla ja mustapippurilla terästettynä
tämä jos mikä oli minuuttipihvi, molemmat puolet tuli paistettua reilusta alle minuuttiin, ja oli makeaa. sisältä silleen herkun mehevä ja pirun maukas pinta, ja mureaa oli...
t |
|
Takaisin alkuun |
|
|
remula Vakituinen kirjoittaja
Liittynyt: 17 Maa 2013 Viestejä: 7 Paikkakunta: haapajärvi
|
Lähetetty: 23.05.2015 16:41 Viestin aihe: Mitä riistaruokaa söit tänään |
|
|
pakastimen pohjilta loput linnut: pyytä, heinäriä ja haapanaa pekonisiivu ympärille ja grillin kautta lautaselle |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Kaarle Martel Sisällöntuottaja
Liittynyt: 25 Tou 2009 Viestejä: 3593
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
MikaS Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Maa 2004 Viestejä: 3986
|
Lähetetty: 08.06.2015 07:14 Viestin aihe: |
|
|
Eilen peuran palakastiketta ja mukulat teki kuusenkerkkäsiirappia. Tänään peuran filettä illalla ja kohta täytyy laittaa myös peuran palaset kuivuriin, niin saa illalla testailla |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Derzu Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Maa 2004 Viestejä: 2457 Paikkakunta: Suomenselän vierillä, Perho
|
Lähetetty: 09.06.2015 13:38 Viestin aihe: |
|
|
Hyvää hirvestä eli potkaa sipulin, juuresten, ketsupin, tumman oluen ym. mausteiden kera pilppusin pataan illalla ja yön muhi uunissa 90 asteessa. Tänään söin ja huomennakin sitä joutuu nauttimaan vielä. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
fox66 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tam 2005 Viestejä: 1866 Paikkakunta: Vaasa
|
Lähetetty: 10.06.2015 15:15 Viestin aihe: |
|
|
Hyvän näköistä settiä KM, kävinpäs paiskaamassa äänellä _________________
|
|
Takaisin alkuun |
|
|
metsiäinen Kanta-asiakas
Liittynyt: 10 Tam 2014 Viestejä: 173
|
Lähetetty: 10.06.2015 16:20 Viestin aihe: |
|
|
Marinoin pikana hirven paistia, jonka isäntä sitten grillas. Kyl maar maistui muikealle! Salaatit ja uudet potut kyytiläisinä. Nam! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
jkpk Kanta-asiakas
Liittynyt: 19 Hel 2008 Viestejä: 477
|
Lähetetty: 13.06.2015 21:20 Viestin aihe: |
|
|
Viimesistä teeristä kastikkeen tekasin ja potut keittelin.
Vielä olis yhteen ruokaan sorsan täkät, saisihan tuo mehtyy kohta alkaa... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Ollari Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Hei 2006 Viestejä: 12426
|
Lähetetty: 14.06.2015 08:31 Viestin aihe: |
|
|
Eilen piti tekemän käristystä, pussin päällä luki että käristeeksi. Joku lättänämpi pieni lihan pala.
Leikkelin jäisenä ohuksi lastuiksi ja annoin maustua jääkaapissa 6h, sitruunaoliiviöljyä ja suolaa ja pippuria seassa. Näytti paistamaan alkaessa aika sen verran murealle ja hyvälle, niin piti maistaa siltäänsä. Ja olikin verran mureaa että paistoinkin vain sen mitä pannulle olin kerennyt lappaa ja loput söin carpacciona. Paistetut meni wokiin, siinä käytössä vähän turhan mureaa. Saisi olla sidekudosta hieman suutuntuman aikaansaamiseksi.
En osaa oikein varmaksi sanoa mikä pala se oli, vasasta selvästi kun oli niin mureaa ja pieni pala. Kenties ulkopaistia. Mutta mureampaa oli kuin edellisen kerran aikuisesta paistettu ulkofileen pala.
Joskus poron vasan paistia kavereille grillattua kanssa tuli kommenttia, etteivät uskoneet oikein kyseessä olevan paisti, kun oli niin hyvin riiputetun fileen oloista.
Note to self: "Tarkkuutta jatkossa lihan lajittelussa ja merkinnässä!" |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|