Näytä edellinen aihe :: Näytä seuraava aihe |
Kirjoittaja |
Viesti |
Mikke89 Kanta-asiakas
Liittynyt: 18 Hei 2004 Viestejä: 449
|
Lähetetty: 10.03.2005 19:25 Viestin aihe: |
|
|
Parasta oon syöny on ollu hyvin laitettu sorsakastike ja perunamuusi.
Se on ihan siitä kiinni, miten sitä lihaa laittaa... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jazka Kanta-asiakas
Liittynyt: 31 Lok 2004 Viestejä: 1140 Paikkakunta: Pirkkala
|
Lähetetty: 10.03.2005 20:35 Viestin aihe: |
|
|
hmm.. A: Sepelkyyhky
B:Sinisorsa
siinä on kaksi lintua minun makuuni..
kummatkin saman lailla laitettuja..
lihat ruskistetaan ja sitten valurauta pataan veden ja mausteiden sekaan hautumaan pariksi tunniksi ja lopuksi kun vettä ei enää ole niin kermaa ja eikun syömään.. tarjoillaan pottumuusin ja puolukkahillon kanssa niin AVOT..
itse olen sitä mieltä että ei mitään punaviiniä tarvita.. se vain peittää riistan maun josta minä pidän eniten.. _________________ Tikulla silmään sitä joka vanhoja muistelee, ja sitä tikkua muistellaan sitten. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
mika_22 Kanta-asiakas
Liittynyt: 17 Tou 2004 Viestejä: 2527 Paikkakunta: Keminmaa
|
Lähetetty: 10.03.2005 21:44 Viestin aihe: |
|
|
Sepelkyyhky,Pyy,teeri,heinäsorsa..Jos muistelee muitakin lintuja niin ihan hyvänmakuisia kaikki mitä on laitettu Jopa sukeltajat.
Mutta kaksi ensimmäistä on ollu aina kärjessä minun keittiössä _________________ Sole poikha mikhään |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Jahimees Kanta-asiakas
Liittynyt: 15 Elo 2004 Viestejä: 159 Paikkakunta: Oulu
|
Lähetetty: 11.03.2005 12:31 Viestin aihe: |
|
|
Henkilökohtainen ranking on:
1) sepelkyyhkyn rintafileet pannulla paistettuna
2) merihanhi pannulla kevyesti ruskistettuna ja padassa leivinuunissa punaviinikastikkeessa haudutettuna
3) pyypaisti
4) puolisukeltajasorsat (sorsakeitto hyvää)
5) muut kanalinnut
-------------------------------------------------------------------
Kokosukeltajia en ole ampunut enää kymmeneen vuoteen. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Paatti Kanta-asiakas
Liittynyt: 30 Lok 2004 Viestejä: 3041
|
Lähetetty: 11.03.2005 19:29 Viestin aihe: |
|
|
Vesilinnuista Heinäsorsa ja kanadanhanhi ja kolmosena telkkä, joka on valitettavan aliarvostettu "vaikean" käsiteltävyyden takia.
Muista linnuista kyyhky, teeri ja fasaani.
Resepteista sen verran, että yksinkertainen on kaunista ruuanlaitossakin, mutta joskus ruma vaan toimii paremmin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Pohjolanmies ***
Liittynyt: 02 Tam 2005 Viestejä: 1104 Paikkakunta: Keski-Suomi
|
Lähetetty: 11.03.2005 23:48 Viestin aihe: |
|
|
Kyllä minun mielestä joutsenessa on parempi liha kuin kuressa! |
|
Takaisin alkuun |
|
|
koilliskaira ***
Liittynyt: 17 Maa 2004 Viestejä: 1717 Paikkakunta: Ivalo
|
Lähetetty: 12.03.2005 13:14 Viestin aihe: |
|
|
itse en ole koskaan ymmärtänyt sitä että monet sanoo että nuoressa linnussa on parempi liha kuin vanhassa. Kyllä kunnon ukkometon liha kermassa hauduttenu vie kaikesta voiton. siinä on makua!
tietty sen pitää olla hyvin riiputettu ja tarpeeksi kauan uunissa.
ei toki nuorenkaan linnun maussa vikaa ole. hyvää ne on nekin. mutta vanhoissa on vielä enemmän sitä makua! _________________ Ne on saamamiehet ja pyytömiehet erikseen... |
|
Takaisin alkuun |
|
|
Vieras
|
Lähetetty: 12.03.2005 13:22 Viestin aihe: |
|
|
koilliskaira kirjoitti: | itse en ole koskaan ymmärtänyt sitä että monet sanoo että nuoressa linnussa on parempi liha kuin vanhassa. Kyllä kunnon ukkometon liha kermassa hauduttenu vie kaikesta voiton. siinä on makua!
tietty sen pitää olla hyvin riiputettu ja tarpeeksi kauan uunissa.
|
Totta. Sillä riiputuksella ei niin väliä mutta pitkään pitää hauduttaa uunissa. Hyvää on kunnon homenokka ja pitkäsyistä kuin hirvenliha. Siinä riittää evästä jo isommalle porukalle. 3 päivää söin tätä viimeisintä.
...asiaan kuuluvien höysteitten kera tietenkin. |
|
Takaisin alkuun |
|
|
|